Моминско парти на дъщеря на турски бизнесмен завърши трагично със

...
Моминско парти на дъщеря на турски бизнесмен завърши трагично със
Коментари Харесай

"Миллиет" с трагични подробности за загиналата дъщеря на турски богаташ и приятелките ѝ в самолетната катастрофа в Иран

Моминско празненство на щерка на турски предприемач приключи трагично със самолетна злополука в Иран. Моминско празненство на щерка на турски предприемач приключи трагично, откакто частният аероплан, с който бъдещата младоженка Мина Башаран и нейни приятелки се прибирали в Турция от Дубай, се разруши през вчерашния ден в Иран. Няма оживели.

Черната кутия на авариралия аероплан е открита. Според информацията на иранската информационна организация ИРНА тя ще бъде изпратена на експерти за дешифроване. Скоро в Иран ще дойде специфичен полет с представители на турските управляващи и родственици на жертвите в злополуката.

Частен турски аероплан се разруши в Югозападен Иран (СНИМКА)

Темата е измежду акцентите на турските вестници през днешния ден, които популяризират новината дружно с богат снимков материал. Част от оповестените фотографии са били качени в Инстаграм от почивката на младите дами в Дубай, а една от тях е на самата Мина Башаран от борда на самолета. Това е и последната фотография на дъщерята на богатия турски предприемач Хюсеин Башаран. На нея тя театралничи с голям букет цветя, изпратен от годеника й.

" Трагедия с частен аероплан ", написа в заглавие през днешния ден в. " Хюриет ". На борда е имало осем приятелки и тричленен екипаж. Летателният уред Bombardier CL604, създаден през 2001 година, е бил благосъстоятелност на Башаран холдинг. От екипажа са алармирали за техническа щета край иранския град Шахр-е Корд, след което самолетът липсващ от радарите.

По непотвърдени сведения е било поискано позволение за изключително кацане поради проблем с налягането в кабината и намаляване на равнището на О2.

Мина Башаран е била член на управителния съвет на компанията и се е предвиждало тя да оглави след време холдинга. През октомври тя се сгодила с предприемача Мурат Гезер и двамата възнамерявали да сключат брак на 14 април в двореца Чъраган в Истанбул - някогашен османски дворец, преустроен в първокласен петзвезден хотел от веригата Кемпински.

Турция в потрес: Дъщерята на един от най-големите богаташи и приятелките ѝ са починали в авиокатастрофата в Иран (СНИМКИ)

Екипажът на летателния уред също е бил формиран напълно от дами, като вторият водач Мелике Кувет е била измежду първите дами водачи на Турските въоръжени сили, написа в. " Миллиет ".

В. " Поста " също отделя централно място на нещастието на първата си страница. Изданието разгласява фотография на Мина Башаран, на която тя е облечена с дънково яке с надпис на гърба на британски език " Булка " и " Заедно е по-хубаво ". " Поста " разкрива също, че на три от девойките от трагичната злополука е предстояла женитба това лято.

Когато разрушилият се аероплан бил открит, всички тела са били обгорени и следва да бъдат направени ДНК-тестове, с цел да бъдат разпознати жертвите, написа още " Поста ".

Междувременно турският президент Реджеп Тайип Ердоган участва на сватбеното празненство на известния турски футболист Арда Туран с Аслъхан Доган, щерка на турския предприемач Сабри Доган. Младоженката е била другарка със починалите в злополуката в Иран, заради което се наложило да скрият от нея разигралата се покруса, пишат още вестниците.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР