Момино село. Кметът на Момино село (община Раковски) от БСП

...
Момино село. Кметът на Момино село (община Раковски) от БСП
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кмет от БСП подкрепи кандидата на ГЕРБ за евродепутат Младен Шишков

Момино село. Кметът на Момино село (община Раковски) от Българска социалистическа партия Никола Стоянов посрещна с топла питка претендента за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков и кмета на Раковски Павел Гуджеров, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той изрази изключителното си удовлетворение от работата с общинския кмет и направеното в селото, с помощта на парите по европейски стратегии. Кметът даже прикани жителите на селото да дадат своят глас за Младен Шишков и ГЕРБ, като акцентира, че като евродепутат той няма да не помни от кое място е тръгнал и ще оказва помощ за обезпечаването на по-добри условия за живот в обитаемото място, както го прави и до момента. Стоянов благодари на Шишков и на кмета Павел Гуджеров, които са помогнали за започване на построяването на новата водопроводна мрежа в селото и сподели образно на присъстващите по какъв начин наподобяват старите тръби, които се подменят сега.
„ Днес демонстрираме по какъв начин работата на държавното управление и локалната власт на ГЕРБ сплотяват хората с разнообразни политически възгледи и разчупваме рамките на тясно партийния принцип. В ГЕРБ залагаме на персони. В поддръжка на това желая да кажа, че няма нищо неприятно, че кметът Никола Стоянов е от Българска социалистическа партия, а поддържа мен за евровота. Това е оценка както за моята работа, по този начин и за локалната политика на кмета Павел Гуджеров, разяснява Младен Шишков. По думите му това е и доказателство за това, че държавното управление също не дели кметовете по партиен симптом, а отпуска пари там, където е належащо за възстановяване средата на живот.
Освен срещата в Момино село - Младен Шишков беседва и с служащи в индустриалната база на частна компания в Белозем. Пред тях той съобщи, че гласът на България е все по-чуваем в Европа. „ Нашето мнение има значение в Европейския парламент както за Западните Балкани, по този начин и по отношение на пакета " Мобилност ”. Да сме част от Европейския съюз, още повече когато имаме шанса да имаме повече представители в Европейския парламент, значи повече вложения за България, повече средства от еврофондовете и то освен за огромните градове и общини, само че и за най-малките обитаеми места, разяснява Шишков. Той даде за образец актуализирания образ на община Раковски, която може да се похвали с асфалтирани улици, нови паркове, площади, детски градини, санирани публични здания, всичко свършено с пари от европейските планове.
„ Ако желаеме образа на нашата община да продължи да се трансформира към положително и да имате “свой ” човек в Брюксел, който да отстоява вашите ползи в Европа, би трябвало да упражните своето право на глас на 26 май с номер 12 в бюлетината “ - прикани служащите Младен Шишков.
Кандидатът за евродепутат се срещна и с поданици на село Стряма. Домакин на срещата бе кметът на селото Васил Черпелийски, който посрещна Младен Шишков в зрителната зала на локалното читалище. “Резултатите от стабилната политика на държавното управление на Бойко Борисов са забележими освен за страната като цяло, само че и в нашата община и в частност в село Стряма, сподели пред присъстващите Шишков и ги прикани да си напомнят по какъв начин е изглеждало обитаемото място преди преди 10 години. Той увери стрямалии, че ще бъдат влагани средства за възобновяване и възстановяване на средата на живот, тъй като българските евродепутати са извоювали рекорден бюджет за България през идващите години и това ще се усети даже в най-малките обитаеми места. За да се случи това обаче би трябвало Политическа партия ГЕРБ да победи безапелационно на идните евроизбори, по тази причина прикани присъстващите да дадат своя глас за тези, които знаят по какъв начин да пазят българските ползи, а те са в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 12 в интегралната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР