Момичето, спечелило модерното возило, се казва Петя Василева. Тя взела

...
Момичето, спечелило модерното возило, се казва Петя Василева. Тя взела
Коментари Харесай

Само Не И Това! Петя Василева От Годеч Удари Голямата Печалба От Лотарията, Но После Преживя Шока На Своя Живот!

Момичето, спечелило модерното возило, се споделя Петя Василева. Тя взела присъединяване в лотарията посредством регистрация на уеб страницата им. Тъй като нямала навършени 18 години, употребила персоналните данни на майка си. В късметлийския ден била изтеглена под името Румяна Василева. Когато схващат тя и фамилията й, доста се радват и нямат самообладание да получат премията си. По-късно обаче схващат какво тъкмо се е случило.

За да вземат колата, те трябвало да показват разписка с уникален четирицифрен код, доказващ, че подаръкът в действителност им принадлежи. Когато стартират да търсят прословутия билет, Румяна осъзнава, че го е изгорила при последното разчистване на дома си. Сега неналичието му я разделя с новия автомобил. Въпреки неуместната обстановка момичето не страда, а гледа по-философски на нещата.

В профила си в обществената мрежа даже споделя публикациите за себе си, а приятелките й разясняват и я поддържат. Преди година пък различен карък гушна 100 бона от Националната
лотария, откакто позна и шестте цифри в играта за Големия джакпот, само че не улучи страната на монетата. Така мъжът се размина на косъм с рекордната сума от 10 400 000 лв., напомня „ Телеграф ”. Макар действително премията да не е извоювана, това е първата уцелена шестица в историята на предаването.

Според разпоредбите обаче числата не са задоволителни, а откакто ги означи, участникът би трябвало да маркира „ ези ” или „ тура ”. Именно това се оказало спънката пред столичанина, който е заложил на неправилната страна. Неговият пропуск обаче добави нови 200 хиляди лева към облагата, с което сумата набъбна до 10 600 000 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР