Момичето, открито мъртво на работното си място в хотел в

...
Момичето, открито мъртво на работното си място в хотел в
Коментари Харесай

Излязоха данните от аутопсията на починалото момиче в Банско

Момичето, намерено мъртво на работното си място в хотел в Банско, е страдало от анорексия. Това стана ясно след направена аутопсия, като последна причина за гибелта е полиорганна непълнота, написа " Трафик нюз ". 

``
реклама

22-годишната Жанет Маджерска е родена в Разлог, само че е учила в Югозападния университет " Неофит Рилски " в Благоевград. От персоналния й профил във Facebook излиза наяве, че тя е работила и като експерт човешки запаси " в 5-звезден хотел в планинския ни курорт. 

Последната й интензивност в обществената мрежа е няколко дни, преди да се случи трагичния случай, до момента в който е била на женитба в Разлог.

Припомняме, че сътрудници намерили безжизненото тяло на момичето в тоалетните, откакто повече от час тя не отговаряла на служебния си телефон.

Полиорганна непълнота е прогресиращо положение, което се характеризира с възходящи степени на физиологични нарушавания в няколко органа. Постепенно се открива преустановяване на функционалността им. Най-вероятно органите ѝ са спрели да действат поради неналичието на хранителни субстанции. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР