„Момичето на Бонд” Рейчъл Грант проговори за първи път за

...
„Момичето на Бонд” Рейчъл Грант проговори за първи път за
Коментари Харесай

Какво е да си подложена на сексуален тормоз от Стивън Сегал: Историята на актрисата Рейчъл Грант

„ Момичето на Бонд” Рейчъл Грант проговори за първи път за половото посягане на Стивън Сегал по време на фотосите им в България. В предаването „ Тази неделя” тя описа цялата история на случката.

Рейчъл Грант е английска актриса от филипински генезис. Тя е с благородническа кръв – дядо ѝ е втори братовчед на британската кралица Елизабет II.

Грант се занимава и със обществени действия, свързани с родната си страна Филипините.

В началото на тази година, подтикната от течението „ И аз също”, Рейчъл Грант насочи обществени обвинявания против артиста Стивън Сегал. По думите ѝ през 2002 година той я е подложил на полов тормоз по време на фотосите на техен общ филм в България.

„ Не бях ходила в България и бях разчувствана да отида на кастинг за кино лентата. Това щеше да е като отмора в една нова страна”, спомня си Грант.

Тя получила ролята и към този момент в България я завели в хотела, където трябвало да отседнат, да се запознае със Стивън Сегал.

„ Първо се видяхме в спалнята му. Не бях сама, бях с режисьора на кино лентата, и тогава не ми се стори толкоз извънредно, тъй като когато работиш с хора би трябвало да се запознаеш с всички преди фотосите. Другите от екипа бяха в прилежащата стая”, споделя Грант.

По думите ѝ тримата първо разговаряли за кино лентата, чели подиуми от него и в един миг Сегал помолил режисьора да напусне стаята.

„ Бях в стаята към час, имаше доста диалози, доста говорихме за бойни изкуства, за будизъм, за филми. Общи тематики, нямаше нищо съмнително в този разговор”, разяснява актрисата.

„ В един миг ме помоли да си смъква горнището и към този момент стана необичайно. Аз му отхвърлих. След това, той изиска да седна на леглото до него, с цел да ми направи масаж – и това не направих. Той се изправи и пристигна зад мен и стартира да ми масажира раменете”, споделя Грант.

В един миг тя се изправила и отишла до прозореца. „ Той се приближи и съумя да смъкна горнището ми. Това беше извънредно срамно”.

„ После ме смъкна на леглото. Бях легнала и не можех да избягам… малко ще прескоча, тъй като ми е доста мъчно, само че най-после се разплаках, когато той предложи да ми покаже интимните си части”, спомня си през сълзи Грант.

Тя съумяла да се изправи и откакто се успокоила напуснала хотелската стая без да споделя на никого какво се е случило.

„ Бях доста смутена за дълго време, не желаех никой да знае. Беше ме боязън някой да не разбере”, споделя тя.

„ Много е мъчно такова нещо да се показа в този миг, когато се е случило. Сега към този момент съм го претърпяла. Когато през октомври тези истории започнаха да излизат нескрито, ми беше жалост за жертвите по какъв начин хората ги подлагаха на критика. Това ме накара да споделя и да кажа истината”, споделя Грант.

На въпрос какво би споделила на Стивън Сегал в този момент, Грант едвам сдържа сълзите си.

„ Бих желала да му кажа, че му прощавам. Бих желала да имам вяра, че мога да му простя”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР