Момичето, което се вози безплатно на таксита... Така пловдивски таксиджия,

...
Момичето, което се вози безплатно на таксита... Така пловдивски таксиджия,
Коментари Харесай

Таксиджия от Пловдив пропищя от това момиче - качило се в колата му и...

" Момичето, което се вози гратис на таксита... " Така пловдивски таксиджия, назова пловдивчанката от фотографията, представен от Trafficnews.bg. Според nego тя " има навика " да не си заплаща сметката.

" Това не е ли кражба на моя труд? 10 лв. изгорях, покажете я - да не изгорят и други сътрудници ", описа таксиметровият водач.

Вчера вечерта пловдивчанката се качила от Кючука и споделила на таксиджията да кара до Гранда, където щяла да си заплати резервация, след което да продължат. Стигнали до Гранда, момичето слязло от таксито, влезнало в комерсиалния комплекс и... не излязло.

" Чакай, чакай - половин час като простак си изгубих. Това е кражба! Аз се трудя през целия ден, а такива като тази... ", гневи се мъжът.

След като водачът на жълтата кола в последна сметка схванал, че е излъган, той се свързал с диспечера на таксиметровата компания и по номера на телефона, от който се е обадило момичето, съумял да откри кое е то. Впоследствие се оказало, че и други негови сътрудници са потърпевши от същата млада пловдивчанка.

Шокиращото в тази ситуация е това, че сметката от Кючука до Гранда е малко над 3 лв.. По-късно, след половичасовия престой тя набъбва до съвсем 10 лв.. Очевидно не става дума за висока сметка, която момичето не е имало по какъв начин да заплати. Става дума за друго, което нормално назовават с елементарни думи - " кражба " или " машинация ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР