Момичето, чиито родители се опитаха да го продадат в чужбина,

...
Момичето, чиито родители се опитаха да го продадат в чужбина,
Коментари Харесай

Детето, чиито родители искаха да го продадат, е настанено в Кризисен център

Момичето, чиито родители се пробваха да го продадат в чужбина, е настанено в Кризисен център. Това заяви за Нова тв Алина Конкьова, шеф „ Социално подпомагане” – Бургас. Днес ще се взема решение каква мярка да бъде приложена. Един от разновидностите е да остане в Кризисния център до 6 месеца.

Родителите се пробваха да продадат щерка си във Франция. Семейство от квартал „ Акациите” в Бургас беше хванато, до момента в който провежда продажбата на личното си дете.

Семейството отвело щерка си в общината в Бургас, с цел да ѝ бъде изваден нов акт за раждане. Обяснили, че истинският документ, нужен за засвидетелствуване на родителските права, а и при пътешестване зад граница, е загубен. Поведението на семейството се сторило съмнително на чиновниците на отдела за административно обслужване. Те употребявали миг, когато детето останало единствено за малко, с цел да беседват с него. И тогава момичето споделило, че ще бъде изведено в чужбина срещу волята му. Момичето трябвало да бъде омъжено за 17-годишно момче във Франция.

Семейството на момчето трябвало да заплати 5 000 лв., само че бъдещата свекърва не съумяла да ги събере и по тази причина ангажимента се трансформирала на 1500 лв. и златни украшения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР