Момичетата са мечтателки и то сантиментални мечтателки. Повечето вероятно ще

...
Момичетата са мечтателки и то сантиментални мечтателки. Повечето вероятно ще
Коментари Харесай

Защо много често умните момичето остават сами

Момичетата са мечтателки и то сантиментални мечтателки. Повечето евентуално ще го отрекат, само че някак си желаят да чуят тези сантиментални думи от мъжете и да усетят пеперуди в стомаха си.

И тук идва клишираният въпрос - „ Тогава за какво към момента са сами? “

Има доста аргументи, заради които едно момиче остава необвързано дълго време. Но да ви призная, не става дума за метода, по който наподобява, приказва или върви. Не е, тъй като тя ненавижда мъжете, не! И не е като момчетата да не са пленени от хубост, която се крие в нея и няма да им е забавно да се срещат с нея. Това е просто тъй като е мъдро момиче. И умните девойки могат да останат необвързани и все пак намират благополучие по пътя си. Защото те деликатно сортират индивида, с който ще се обвържат.

Твърде заети са

Те имат доста неща за извършване. Те учат или работят прекалено много и имат доста проблеми, за които да мислят, че от време на време това ги обърква и си споделят „ Чакай! Това е частта, в която би трябвало да се срещам с някого, само че не, запознанствата биха ме създали единствено по-заета ”. Затова те забавят темпото и не бързат да се обвързват.

Не е елементарно да ги впечатлите

Подарете на тези девойки шоколадови бонбони, цветя или каквито и да било материални неща, само че те няма елементарно да се впечатлят от това. Защото са умни! Те познават мъжете и техните мръсни дребни трикове. На тях би трябвало да им се потвърждавате много дълго време, с цел да схванат, че желанията ви са съществени.

Те обичат себе си

Умните девойки знаят, че в случай че първо обичате себе си, постоянно ще бъдете обичани и от другите. Има прекалено много мъже по света, с цел да се задоволят с един, който не ги прави щастливи. Те желаят нещо свястно. Те се нуждаят от надзирател, а човек, който ще върви дружно с тях.

Имат високи стандарти

Това, че имат високи стандарти, не значи, че са прекомерно горди или пък имат високо самочувствие. Това значи, че са мощни и умни дами. Не всеки мъж може и би трябвало да дава отговор на вашите стандарти. Знаете какво желаете и това е част от намирането на подобаващия мъж.

Те са удовлетворени от живота си

Те не се отчайват, тъй като не могат да намерят мъж, те просто не се нуждаят от мъж, с цел да бъдат щастливи. Те имат ужасно семейство и правилни другари. Какво друго биха могли да си пожелаят? Тези девойки знаят, че един ден, когато им е писано, ще срещнат и същинската обич. Но до тогава... те живеят благополучен живот.

Така че...

" Бъди дамата, която искаш да бъдеш, а не дамата, която всички останали чакат да бъдеш. "

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР