Момичетата от британската група са в преговори за предстоящ филм.

...
Момичетата от британската група са в преговори за предстоящ филм.
Коментари Харесай

Spice Girls се завръщат, но само на малкия екран

Момичетата от английската група са в " договаряния " за иден филм. Очаква се да включва най-големите им шлагери и ще бъде продуциран от компанията, която стои зад " Речта на краля " и шлагера на Netflix - " Heartstopper ".

" Все още са в ранен стадий на договарянията, само че беседват с одобрени имена в бизнеса, което потвърждава, че одобряват съществено завръщането си ", споделя източник от филмовата промишленост пред " Grazia ".

Според " Daily Mail " една от вокалистките - Джери Халиуел ще води плана. " Всички са доста разчувствани ", прибавя още източникът. По негови думи девойките не вземат участие в него. Историята по-скоро се върти към дете с музикална кутия, което е захласнато от Spice Girls.

" Той ще бъде утвърден от групата - и петте са се подписали - ще включва няколко техни песни. Джери е пъклен стимулирана и постоянно беседва с продуцентите, като им предлага хрумвания ", разкрива осведоменият.

 

Виктория Бекъм, Гери Халиуел, Ема Бънтън, Мелани Чишолм и Мелани Браун
Снимка: Getty Images
 

" Проектът е разследване от изказванията, че групата ще се събере още веднъж във връзка 30-годишнината си следващата година ", добавя. Твърди се, че са били поканени да бъдат хедлайнери на Гластънбъри, само че Виктория Бекъм отклонила поканата да пее онлайн.

Иначе девойките са снимали още един филм през 1997 година " Spice World " събра повече от 125 милиона щатски $ и се трансформира в най-печелившият план на музикална група за всички времена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР