Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика споделиха, че са много

...
Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика споделиха, че са много
Коментари Харесай

Момичетата от ансамбъла: Най-щастливи сме от това, че успяхме да изпълним плана си

Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика споделиха, че са доста щастливи от завоювания орден на Световното състезание по художествена гимнастика в Баку. Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска завоюваха бронзовия орден от многобоя със общ брой от 58,000 точки.
 Безгрешна България с бронз в многобоя, съдийска купа за Русия
Безгрешна България с бронз в многобоя, съдийска купа за Русия

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска с две от две без неточност

" Нашите оценки бяха правилни. За на следващия ден ще си пожелаем орден. Госпожа Раева също пристигна при нас и сподели, че е удовлетворена ", съобщи Лаура Траатс пред Нова спорт.

" Емоцията е доста огромна, не мога да я опиша, това е моят първи орден от Световно състезание. ", добави дебютантката Ерика Зафирова.

" Смятаме да продължаваме да демонстрираме какво в действителност е художествена гимнастика и искамe да продължаваме по същия метод. Огромно благодаря на всички българи, които ни поддържат. Утре ще си пожелая два златни медала ", сподели Стефани Кирякова.

" Най-щастливи сме от това, че успяхме да осъществим проекта си - да изиграем съчетанията си по този метод. Не отговаряме за съдийството, за нас най-важно е да си изиграем съчетанията както би трябвало. Продължаваме да упражняваме в залата и съм сигурна, че ще пристигна моментът, когато това ще ни се отплати. Ние сме тим, който постоянно се цели в първото място, само че се радваме, че успяхме да вземем орден ", показа капитанът на тима Симона Дянкова.

" И аз се усещам доста щастлива. Вчера си пожелах нещо, което се сбъдна. Пожелах си госпожа Весела Димитрова да е удовлетворена от нас. Искам да се насладим на финала на това състезание по най-хубавия метод ", приключи Мадлен Радуканова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР