Момичета, Валери от Игри на волята е свободен и готов

...
Момичета, Валери от Игри на волята е свободен и готов
Коментари Харесай

Свободен и палав: Валери от "Игри на волята" е правил секс с известна българка

Момичета, Валери от " Игри на волята " е свободен и подготвен за любовни подвизи. Синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева сподели пред Vbox7, че сега няма гадже, а това значи едно - нападайте!

Е, това въобще не значи, че Валери ще посрещне всяка с отворени прегръдки, тъй като ние знаем от меродавен източник, че той си харесва избран вид мадами. Интересното обаче е, че Валери си пада по известни мацки.

Пред камерата ни той показа, че е имал интимна връзка с известна българка, само че не посочи коя е, както всеки благородник би направил. Все по-често обаче в нета консуматори подозират, че сред Мирела и Валери е имало нещо пикантно.

Виж още: От " Черната пантера " до " Капитан Америка ": Филмите на Marvel, които чакаме с нетърпение 

Клюката е изцяло непотвърдена, само че пък всички видяхме, че сред двамата прехвърчаха искри в " Игри на волята ". Мирела даже мъчно претърпя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката посред им. Валери въпреки всичко отхвърли пред Vbox7, че сред него и Мирела е имало освен това от другарство.

Добрата вест е, че Валери е много готино момче. Той ни показа, че не е от мъжете, които изневеряват, не е правил тройка и не е правил секс на обществено място. Нещо ни подказва, че плеймейтките напуснаха този материал, само че това не е неволя огромна.

Виж още: От любим в новобранец: Защо почитателите се настроиха против Генчо? 

Иначе Валери не скри, че в живота си е имал супер срамни моменти, от които му е идвало даже да се " закопае " самичък. Една от тези обстановки се е случила в леглото му, само че не, не става въпрос за sex fail, а за... напишкване, до момента в който спи. Е, дано сме реалисти... на съвсем всички ни се е случвало (дори и на по-голяма възраст). Кофти е, жалко е, само че това е ситуацията.

Виж още: Baby on board: Ето коя родна топ инфлуенсърка ще става майка

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР