Момичета, търсенето на красив и удобен бански определено е предизвикателство

...
Момичета, търсенето на красив и удобен бански определено е предизвикателство
Коментари Харесай

Пет съвета как да изберем правилния бански костюм

Момичета, търсенето на хубав и комфортен бански несъмнено е предизвикателство за всяка от нас. Точно по тази причина дружно със салона за долни дрехи  решихме да ви “Готова за плажа ” . Той се състоя на 7 юни, където професионални консултантки бяха разполагаем за безвъзмездна " бра фитинг " консултация за избор на сутиен и ни помогнаха да се спрем на размера и кройката бански костюм, които пасват най-добре на фигурата ни.

По време на  уъркшопа получихме няколко доста потребни съвета и разбрахме какви стъпки да следваме при избор на съвършения бански. Точно тях желаеме да споделим с всички девойки, които не съумяха да участват, само че имат потребност от способена помощ и насоки.Първа стъпкаТрябва да откриете точния си размер. В никакъв случай не се спирай̆те на бански с размери S, M или L, а изберете модел с размер на сутиен. Той ще ви даде нужната поддръжка и ще оформи и повдигне бюста по страховит метод.

Ако не сте сигурни за точния си размер, можете да се възползвате от безвъзмездна консултация за избор на сутиен в салон за долни дрехи Bra Clinic, който предлага долни дрехи и бански в чашки от А до К, с цел да намерите подобаващите за вас, съобразени с размера и формата на бюста ви. Втора стъпкаОткрийте съвършения модел, подобаващ за вашето тяло. Всяка фигура има преимущества и дефекти. Подходящият бански би трябвало да подчертае едните и да прикрие другите, с цел да се чувствате неотразима на плажа.

Ето кои са най-често срещаните неточности при избора на бански и нашите препоръки по какъв начин да ги избегнете.

 

Еластична лента, която сплесква бюста

Всички желаеме еднакъв загар без разлики и най-лесният метод да го реализираме е точно с бански без презрамки, само че намирането на подобен модел несъмнено е нелека задача. Често избираме просто лента, която минава върху гърдите, не придава форма, и е толкоз нестабилна, че се постанова непрестанно да я подръпваме и наместваме.

Но в случай че банският е с вградена структура на сутиен и в подобаващия размер, ще стои устойчиво и ще ви даде нужната подкрепa. Такива модели се оферират в размери до чашка H, тъй че даже в случай че сте с огромен бюст, ще можете да постигнете съвършен загар.



 

Безформени триъгълни бански

Често класическият триъгълен бански няма постоянна структура и банели, а има единствено един пласт плат, който просто покрива гърдите. Все отново няма потребност да се отказвате от триъгълната форма, в случай че я предпочитате.

Просто би трябвало да подберете модел с вградена структура (или даже вид с подплънки), който ще оформи бюста. За по-голям бюст се предлага бански с структура на сутиен, даваща нужната на гърдите опора и сигурност и с банели, които оформят и акцентират бюста.

 

 

Разлети овални чашки

Със сигурност ви е омръзнало от всички безформени бански, от които бюстът се разлива. Ако е по този начин, се спрете на бански с вградени банели и с чашки, подплатени със постоянна мрежеста материя, която подсигурява красива форма даже откакто излезете от водата. Това е моделът, който дава поддръжка и зашеметяваща форма без никакво изпитание.

 

 

  Квадратен контур

Сигурно ви се е случвало да търсите цялостен бански. Такъв, който да акцентира фигурата и да скрива минусите. Стои идеално върху модела на витрината, само че когато го облечете, резултатът е напълно различен и талията ви просто изчезва.

За да избегнете този противен резултат, още веднъж основна при избора е вградената структура на сутиен. Заложете на цялостен бански с вградени банели, които обезпечават нужната поддръжка за бюста. Този модел ще повдигне гърдите, ще подчертае талията ти и ще изглеждате по-стройни. Освен това в случай че заложите на модел с шарка, ситуирана върху талията, образно ще придобиете мечтаната фигура вид „ песъчлив часовник “.



 

Има и още един вид, в случай че желаете да прикриете коремчето, само че да можете елементарно да събирате загар - плажно потниче " танкини ". То също има вградена структура на сутиен, която ще повдигне и оформи бюста. Ще подчертае талията и ще сътвори по-строен контур. Практично и естетично – какво повече ви би трябвало?Ако имате потребност от още помощ, с цел да откриете съвършения размер и модел бански, ние ви предлагаме да си запишете час за безвъзмездна " бра фитинг " консултация за избор на сутиен в Bra Clinic, Сердика Център, София, на телефон 02/4178737. Ако нямате време да посетите персонално салона, можете да си запишете час за виртуална консултация на.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР