Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза

...
Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза
Коментари Харесай

Модели от 4 континента се състезаваха за титлата Super Model Universe

Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за наградата в границите на три дни при извънредно натоварена стратегия, като конкуренцията беше яростна, въпреки и в другарска атмосфера. По време на събитиетобяха определени и българските кандидати за интернационалното издание – “Super Model Universe – България “ 2017.

През първия ден от своя престой в България DARY TRAVEL подари на участниците в състезанието туристическа обиколка на най-интересните места с българската столица – храм-паметник „ Александър Невски “, Народно заседание на Република България, Президентство, национален спектакъл „ Иван Вазов “ и други Кандидатитеобядваха в SUBWAY Бизнес парк, и бяха публично показани пред медиите в залата на хотел „ ANEL “. Те демонстрираха своите умения да дефилират в къси ревюта на част от марките, сътрудници на събитието – BOUTIQUE RESERVE, очила KWIAT, SEVI by Sevdalina и други Вечерята им от обичайната българска кухня беше поднесена в ресторант „ SMILE “, а изненадата от притежателят господин Петко Петков бе къса стратегия от български национални танци и хора, показани особено за гостите от разнообразни точки на света.

През втория и третия ден участниците в състезанието се повозиха с най-атрактивните модели коли на HYUNDAI, общително предоставени от шоурума в гр. София. Обядът им беше още веднъж в SUBWAY Бизнес парк, а в 360 Health Club се организираха самостоятелни фотосесии на претендентите със спортни облекла и бански от сбирките на “BOOM” и BOUTIQUE RESERVE.Вечерта супермоделите се любуваха на най-актуалните бестселъри и новаторски за азиатската кухня оферти в SASA Asian pub.

В третия ден претендентите снимаха фотосесии и релаксираха в неповторимата атмосфера на VICTORIA SPA, което предлага: басейн, джакузи, многообразни азиатски спа ритуали и процедури в турска баня и други Гала вечерта събра на сцената на PLANET club финалистите от 17 страни. Водещ на събитието беше Ива Екимова. Участниците се показаха с сбирките на:BOUTIQUE RESERVE, дизайнер Стоян Радичев, “AGRESSOR”, “KWIAT”, “BANDEROL”, тюрбаните с марка „ Sevi”, моделите на “JuliCouture” и “BOOM”. След награждаването моделите се любуваха на извънредно меню по авторски предписания и изискана конюнктура в зеленото украшение в центъра на София - ресторант “Green line”.

​За съвършения външен тип и прическите на претендентите се погрижиха от козметика за коса „ Жан Пол Мине “, а за професионалния грим Виктория Драганова-Николова – Мисис България 2016 и Ваня Кирова – районен представител на състезанието „ Мисис България “ за град Бургас.

Всички участници получиха дарове от DERMA ACT, Tonino Lamborghini energy drink, изворна вода „ Бачково “ и новата златна серия на REFAN GOLD collection.

Жури с ръководител Мадлена Иванова и членове носителки на купата „ Мисис България “ през годините – Мари Вачева, Ива Гургуриева,Ради Орцева, Вики Божилова, Анна Стефанова, Ирина Белчева, Цветелина Чорбанова, Лейди България Лина Картър, моделът Катрин Вачева, певицата Кристина Димитрова, представители на сътрудниците в лицето на господин Якуп Байра - хотел “ADRIA” и хотел “ARIS”, господин Иван Рупчин, Десислава Дамянова и Никола Карадамянов – BANDEROL, госпожа Велина Евтимова, господин Павел Цветков, Марина Маркова и други избраха следните спечелили:

В националния конкурс Super Model Universe Bulgaria 2017:

- Super Model Universe Bulgaria 2017 - Георги Петков

- Super Model Universe Bulgaria 2017 - Лора Асенова

- Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ричард Величков

- Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ани Грудева

В интернационалния конкурс Super Model Universe 2017 при мъжете:

- Super Model Universe 2017 – Адриан Ким Буено – Филипини

- Super Model Universe 2017 I – Мерт Тюран –Турция

- Super Model Universe 2017 II – Сергей Ткачев – Русия

- Super Model Universe 2017 III – СандерИванов – Естония

В интернационалния конкурс Super Model Universe 2017 при дамите:

- Super Model Universe 2017 – ЕкатеринаРевякина – Русия

- Super Foto Model Universe 2017 – Тамара Пакурса - Филипини

- Super Model Universe 2017 I - Денис Спитери- Малта

- Super Model Universe 2017 II - ОлгаКудрейко - Москва

- Super Model Universe 2017 III - Джулия Ефименко - Сиберия

- Super Model Universe 2017 IV - НиколетаАнгелова - България

фотоси:Хайлайф
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР