Момичета (и момчета), Ергенът 2 се задава, но не това

...
Момичета (и момчета), Ергенът 2 се задава, но не това
Коментари Харесай

Ергенът 2: Ваня Джаферович с открит намек, че ще участва в новия сезон

Момичета (и момчета), " Ергенът " 2 се задава, само че не това е значимото, а че Ваня Джаферович влиза в шоуто. Няма неистина, няма машинация, тъй като за това заяви в Instagram персонално той.

Този сезон ще е превъзходен за всички мацки с темперамент и сиво вещество на една плеймейтка. Иначе казано - за тези, които обичат да разделят мъже от фамилиите им, да карат половинките им да купуват жилища и коли на лизинг, да раждат и да се разделят. Ок, малко се отклонихме!

Важното е, че Ваня Джаферович влиза в шоуто, само че без да даде повече уточнения. Не, не е разграничен с Жени, не е напуснал фамилията си, както и сигурно не е в рецесия на междинната възраст. Подозираме, че Ваня ще заеме мястото на Наум Шопов (който така и така имаше неуместна роля. Не единствено в шоуто.). Както и да е, схващате... Ваня (вероятно) ще бъде водещ.

Виж още: Зърната на сезона: БГ мацки, за които няма табута

" Искам да ви оповестя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се споделя " Ергенът ", сезон втори. Сигурен съм, че ще се показва по най-хубавия вероятен метод. Стискайте ми палци! P.S. @evgeniyadzaferovic към момента не знае, само че сигурен съм, че няма да има нищо против

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР