Момичета, днес ще ви говоря съвсем откровено - понякога ме

...
Момичета, днес ще ви говоря съвсем откровено - понякога ме
Коментари Харесай

10 начина да изглеждаш стилно, когато те мързи ужасно много

Момичета, през днешния ден ще ви приказвам напълно искрено - от време на време ме мързи АДСКИ доста да наподобявам добре. Мързи ме да измисля какво да облека, мързи ме да се гримирам, мързи ме даже да си измия косата. И съм сигурна, че всяка една от вас може да се припознае в тези мои думи.

Случвало ли ви се е да се чудите какво да облечете? Случвало ли ви се е да ви е толкоз мързеливо, че да ви е все едно по какъв начин изглеждате? Да, мързелът е нашият максимален зложелател и постоянно преди на безупречния ни външен тип, само че за благополучие има и мода за мързеланки, която оказва помощ на девойки като нас да не се тръшкат по 3 часа заран в чудене какво да облекат и по какъв начин да го съчетаят, с цел да се усещат спретнати и красиви.

Днес ще ви покажа цели 10 хрумвания по какъв начин да изглеждате необикновено, даже когато не ви е напълно до това. И всичко това с помощта единствено на няколко вярно подбрани облекла, които можете да намерите в дрешника си или пък да инвестирате в тях, с цел да ви е по-лесно.

Разгледайте концепциите ми ТУК и се вдъхновете >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40! Кралица на шопинга Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!)  Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Кралица на шопинга Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР