Момиченцето се спуска по водната пързалка в аквапарка на комплекса,

...
Момиченцето се спуска по водната пързалка в аквапарка на комплекса,
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Трагичната Смърт На Малката Вивиан. Българското Правителство Се Намеси

Момиченцето се спуска по водната пързалка в аквапарка на комплекса, когато незабавно след нея потегля друго дете, което я удря в корема. Малко по-късно, Вивиан стартира да се превива от болки и е откарано по неотложност в локалната болница. Там лекарите откриват, че детето е с раздран далак и вземат решение да го реалокират в Университетската болница в град Айдън.

В колата за спешна помощ сърцето на първокласничката стопира, само че лекарите съумяват да възстановят сърдечната й активност. По гледище на лекарите, родителите пътуват зад колата за спешна помощ в персонален автомобил. Вивиан е призната в болничното заведение в Айдън, само че малко по-късно медиците оповестяват на майка й и татко й, че е умряла.

Причината е кръвоизлив поради раздран далак.

По инструкции на министъра на външните работи Екатерина Захариева неотложно е сбъднат контакт със фамилията с молба да дават документите, с които разполагат. Документите са получени на турски език и към този момент са предоставени на Генералното консулство на България в Истанбул с инструкции да се запознае с тях и да изпрати консулско лице, което да откри контакт с локалните управляващи.

Българският консул Момчил Русинов към този момент пътува с цялата събрана информация, с цел да обясни на място събитията към смъртния случай. Той ще посети прокуратурата в регионалния център Айдън, проверяващите служители на реда в град Дидим и шефа на хотела, в който е станала нещастието.

Отделно Генералното консулство ще изиска от прокуратурата на Турция информация за водените процесуално-следствени дейности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР