Момиченцето на Наум Шопов-младши и Теа Минкова стана на 40

...
Момиченцето на Наум Шопов-младши и Теа Минкова стана на 40
Коментари Харесай

Теа и Наум Шопов с погача за малката Амая - slava.bg

Момиченцето на Наум Шопов-младши и Теа Минкова стана на 40 дни. По този мотив щастливата майка провежда погача, на която предложения свои близки приятелки, които да орисат бебето.

„ Погачата на Амая. Благодаря на всички орисници, които направиха първия празник на момиченцето ни толкоз специфичен и занимателен! “. Това написа годеницата на артиста и показа фотоси от събирането.

Минкова, която е в страхотна форма, е избрала карирана къса пола и блузка с цвят горчица за погачата. Малката Амая пък е облякла с алена рокличка.

Бг звезди, които се снабдиха с бебета през 2019 година

Младите родители са снимали особено видео, в което описват за трепетите към организирането и самото протичане на първия празник на тяхното дете.

„ Когато ме попитат „ по какъв начин сме у дома “, отговорът е тъкмо в тази фотография – един месец в който падна голяяяямо гушкане и опознаване с Амая. Изобщо не съм се напрягала дали всичко е изпрано, сготвено, изчистено.. та даже и по какъв начин наподобявам. Дадох си един интервал в който да се приспособявам без да се тормозя за битовизми. Сега, малко по малко си влизам в темп и с работа и с домашните неща, тъй като имаме огромни проекти за 2020 “, написа щастливата майка, когато бебето стана на 1 месец.

Както към този момент писахме, Теа Минкова и Наум Шопов станаха родители на 5 декември. Оттогава двамата не стопират да споделят във влогове за грижите към бебето.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР