Момиченцето е със синини по цялото тяло, а момченцето, което

...
Момиченцето е със синини по цялото тяло, а момченцето, което
Коментари Харесай

Нова Информация! България Изтръпна! Вижте Какво Направи Майката На Пребитите Близнаци, След Като Я Пуснаха От Ареста!

Момиченцето е със синини по цялото тяло, а момченцето, което бе оперирано по неотложност поради мозъчен кръвоизлив, към момента е в дълбока кома. Двете деца са мощно недохранени - тежат по към 9 кг, колкото няколкомесечно бебе. Тази заран майката бе освободена от ареста без да й бъде повдигнато обвиняване. Тя твърди, че гипсов орнамент е паднал върху главата на 3-годишния Стефан.

По думите на Надя Танева, бабата по бащина линия на близнаците е изявила предпочитание да бъде компаньон в болничното заведение и желае да отглежда децата. Тя се е грижила за тях до навършване на 2 годинки, по-късно не ги е виждала.

" Изненадана е от външния им тип. Това са нейни думи, които ще бъдат тествани. Тя твърди също по този начин, че всяка седмица е изпращала пари на майката. Каза още, че бащата, който работи в Германия " също е изпращал средства, с цел да се грижи майката за децата. Бащата все още е неоткриваем. От Агенцията за протекция на детето няколко пъти посетиха адреса на майката, само че тя не отваря вратата. Ако би трябвало, ще отидем наново с полиция, да се разбие вратата и се влезе в жилището. Да проведем диалог и да разберем по какъв начин се е стигнало дотук ", изясни шефът на " Социално подкрепяне ".

Социалните са безапелационни, че към този миг децата няма да бъдат оставени под надзора на майка си Иванка. Надя Танева съобщи, че близнаците са жертви на домашно принуждение. " Неглижирането също е форма на принуждение, с изключение на физическото. Тези деца са били неглижирани ", изясни Танева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР