Момиченцето е гражданка на Германия, Ямайка и БългарияМими Иванова призна

...
Момиченцето е гражданка на Германия, Ямайка и БългарияМими Иванова призна
Коментари Харесай

Коя е новата голяма любов на Мими Иванова

Момиченцето е гражданка на Германия, Ямайка и България

Мими Иванова призна за новата си огромна обич. Това е внучката й Тайа Мей, която към този момент е на 10 месеца, заяви Блиц. Момиченцето е първородната рожба на единствената щерка на Мими и Развигор Попов - Ина.

По гледище на баба си Тайа се е родила в Бъгария, а Мими е била първата, която е поела в ръцете си бебето. Разказва за неописуемото си благополучие и за любовта си към Тайа, която е гражданка на Германия, Ямайка и България. Мими споделя, че на драго сърце сменяла памперси на дребната и е пособия на щерка си, до момента в който са били в нашата страна.

Сега мъничето извънредно доста липсва на Мими, тъй като е надалеч и ще се прибере чак напролет и лятото. Развигор, който към този момент е дядо на огромен внук, също обожава Тайа, призна още певицата.

Иначе двамата към този момент са почнали с новия образователен сезон в школата, в която образоват надарени деца. " Те ме зареждат с сила, предизвикат ме да създавам нови песни, вършат ме щастлива и задоволена. Сега ще създадем една нова, отдадена на Коледа, в която ще поканя мои другари, само че този път национални реализатори, да се включат дружно с децата ", споделя Мими Иванова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР