Момиченце от 6 клас от училище Христо Ботев в Стара

...
Момиченце от 6 клас от училище Христо Ботев в Стара
Коментари Харесай

Дете се удави в канал в Стара Загора

Момиченце от 6 клас от учебно заведение " Христо Ботев " в Стара Загора се е удавило през днешния ден след обяд в канал, който минава през града. От полицията потвърдиха за случая, само че отхвърлиха детайлности. Тялото на детето към този момент било извадено.

Явно става въпрос за трагичен случай. Група деца от разнообразни учебни заведения играели край канала на " Напоителни системи ", по който минава вода от язовир " Копринка " към тракийското поле - част от него в града минава подземен, само че друга е открита.

Трагедията станала след занятията, децата не са били проведено на мястото. По неофициална информация едно от тях изпуснало обувката си във водата и няколко деца се пробвали да я извадят, само че едно паднало в канала, който на това място бил бездънен, и непоправимото се случило, пие 24 часа. В същото време се оказа, че шефът на учебното заведение, в което учела шестокласничката, е в отпуск.

Това не е първи случай на удавено дете в този канал. Преди време край него бяха сложени ограждения, които очевидно не стопират търсещите завършения и по-силни страсти малчугани.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР