Момиченце модел точно започнало да се изкачва по кооперативната стълбица

...
Момиченце модел точно започнало да се изкачва по кооперативната стълбица
Коментари Харесай

Трагедия: 12-годишната моделка все още не е знаела, че умира от рак по време на тези фотосесии

Момиченце модел тъкмо почнало да се изкачва по кооперативната стълбица с рекламни акции и фотосесии, само че всичките му очаквания и проекти станали на пух и прахуляк откакто чува, че има доста рядка и нападателна форма на рак. Дейзи О'Лиъри Пай е 12-годишната ученичка, която живее в източен Лондон и схваща за една ужасна диагноза - ". Ходжкинов лимфом ".



Този вид рак визира лимфните възли и е доста сложен за лекуване, написа Daily Mail. Момичето дълго време не знае, че в нейния организъм се развива израстък и не стопира да се снима за реклама на билбордове, малките екрани и за разнообразни известни марки. Както оказва се по-късно дробовете й държат голям недоброкачествен в 16- сантиметров израстък, които я възпрепятствани да диша.



След нападателната химиотерапия момичето губи съвсем 13 кг и цялата си коса. Сега Дейзи е под 24-чсаово наблюдаване, с цел да бъдат вземи незабавни ограничения, в случай че ракът се завърне. Малката моделка и цялото й семейство чакат с неспокойствие да чуят, че е излекувана.



Жул схваща, че щерка й е болна, когато се завръщат от почивката си в Ибиса през лятото на 2016 година, а през септември здравето на Дейзи се утежнява внезапно. Дейзи постоянно е била благо и пламенно момиче, само че в следствие става доста слаба и апатична. По-късно стартира да се оплаква, че отвътре я натиска нещо върху гърлото й. Почти всяка нощ момичето не може да заспи от натрапчива кашлица, която стартира безусловно да я души. Тогава бащата на момичето - Джими, я закарва по неотложност в болница и чуват тежката диагноза.



Майката си спомня по какъв начин ужасните моменти идват един след различен: първо схваща, че щерка й има рак, а по-късно получава биопсия с голям брой проби, в това число мъчителното взимане на костен мозък от гръбначния канал. Момичето е изпратено на четиримесечна химиотерапия, само че два месеца по-късно се оказва, че ракът е стигнал до врата й и се постанова доста по-агресивно лекуване. Изминала е повече от една година откогато Дейзи се бори, само че следи от рак към момента има.



Сега тя минава през нова химиотерапия, която се прави за възрастни и се употребяват стволови кафези. Проверката демонстрира, че това лекуване е по-успешно, а стволовите кафези се употребяват като застраховка против завръщането на рака.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР