Момиченце е първото новогодишно бебе, което се е родило в

...
Момиченце е първото новогодишно бебе, което се е родило в
Коментари Харесай

Момиче е първото бебе за 2023-та, с момче изпратихме старата...

Момиченце е първото новогодишно бебе, което се е родило в Акушеро-гинекологично поделение на МБАЛ-Пазарджик. 26-годишната майка от с. Априлци ражда в 10.55ч. на 1 януари 2023г. Новороденото е третото дете за родилката. Бебето тежи 3750 гр. и е с височина от 51 см. За естественото раждане оказват помощ акушер-гинекологът доктор Росица Георгиева, акушерките Атанаска Кръстева и Милена Динкова и неонатолог доктор Надежда Чобанкова.
Последното новородено за 2022 година е момченце. То се ражда посредством цезарово сечение в 13.15ч. на 31 декември. Дежурният екип на раждането включва акушер –гинеколозите доктор Иво Цанов, доктор Росица Андреева, акушерки Красимира Венкова и Томина Коева, неонатолог доктор Татяна Андреева и анестезиолог доктор Иван Харизанов. Бебето е с тегло от 2700гр. и растеж от 48см. Малкото момченце е първо дете за 16-годишната му майка от с.Мало Конаре.
Пожелаваме през 2023г. да се родят доста здрави бебета, които да донесат наслада на своите родители. Нека дребните момиченца и момченца порастват обградени с доста обич!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР