Момиче подари ДНК тест на приятеля си и разруши семейството

...
Момиче подари ДНК тест на приятеля си и разруши семейството
Коментари Харесай

Момиче подари ДНК тест на приятеля си и разруши семейството му

Момиче подари ДНК тест на приятеля си и унищожи фамилията му. Любопитната история се появи в Reddit.

Младата жена споделя по какъв начин е решила да подари на обичания си ДНК теста, защото 23-годишният юноша предполагал, че може да произлиза от кралски жанр. Резултатите обаче разкрили страшна фамилна загадка и разрушили брака на родителите му.

Според проучването, което си направил, той имал 25-процентно генетично съвпадане с двама души: единия от тях по-млад от него с 20 години, а другият – по-възрастен. Младежът решил да се свърже с хипотетичните си родственици и схванал, че татко им е учил в университета, който е приключила и майка му. Освен това се оказало, че той наподобява ужасно доста на този мъж.

В последна сметка, след малко следствие, младият мъж си изяснил, че хората, чийто генетичен материал съответствува с неговия, фактически са негови родственици, а татко им е и негов татко. И че на млади години майка му е изневерила на мъжа, който цялостен живот е считал за собствен татко.

Разкритията, които без да желае направил, предиздвикали родителите му да се разведат.

Авторката на обявата признава, че се усеща отговорна за случилото се. Въпреки това огромна част от потребителите я поддържат и приканват да не се упреква за случилото се. „ Ти не си отговорна. Да не си предиздвикала ти майка му да изневерява! Ядосани са ти, просто тъй като по този начин им е по-лесно”, написа GaseousConcept.

„ Много по-удобно е да упреква теб, в сравнение с развратната си майка”, отбелязва LostOrnament.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР