Момиче на 14 години от Кубрат загина в тежка катастрофа

...
Момиче на 14 години от Кубрат загина в тежка катастрофа
Коментари Харесай

14-годишно момиче загина при тежка катастрофа на пътя Кубрат – Русе

Момиче на 14 години от Кубрат почина в тежка злополука на пътя Кубрат – Русе тази нощ, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева, предава Българска телеграфна агенция.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен към 22:35 часа на 19 май.

На място е открито, че в посока Русе – Кубрат се движи лек автомобил БМВ, ръководен от 34-годишен мъж от Русе. В колата се возят 35-годишната му брачна половинка и двете им деца на 8 и на 4 години. Зад него се движи лек автомобил „ Ауди А4 “, ръководен от 20-годишен лидер от село Точилари. В колата на предната седалка се вози 23-годишен юноша от Кубрат, на задната седалка – 14-годишното момиче от Кубрат, 16-годишно момче от Точилари и 15-годишно момиче от Кубрат.

Водачът на автомобила „ Ауди “ подхваща изпреварване. В същия миг насрещно в посока Кубрат – Русе се движи  лека кола „ Мазда “, ръководена от турски жител и с возещи се трима души от село Сеслав. Автомобилът „ Ауди “ в началото се удря в предната лява част на автомобила „ Мазда “, след което в задната лява част на колата БМВ, продължава придвижването си, излиза от пътя и се прекатурва по таван.

Пробите на тримата водачи за приложимост на алкохол за негативни.

На място е починало возещото се на задната седалка в авариралата кола „ Ауди “ 14-годишно момиче, останалите от колата са настанени в лечебни заведения в Разград и Русе с краткотрайна заплаха за живота.

По случая се води досъдебно произвеждане, уточни Георгиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР