Момиче, имам новина за теб! Ти не си създадена за

...
Момиче, имам новина за теб! Ти не си създадена за
Коментари Харесай

Ех, дупето ми не е създадено за такъв живот!

Момиче, имам вест за теб! Ти не си основана за подобен живот, дупето ти не е основано за подобен живот - ти и то заслужавате нещо доста повече. И в този момент, в духа на слънчевия вторник, ще ти разкрия тъкмо какво заслужаваш. Ако смяташ, че заслужаваш освен това от това, което получаваш сега - продължавай да четеш! Този текст е за всяка една от нас...

Дупето ми е основано за нещо по-така… Стигнах до това, признавам си, не чак толкоз гениално изводче, до момента в който се излежавах в едно горещо джакузи и гледах идеалния си червен педикюр, подаващ се над водата.

В такива моменти едно момиче си мисли защо ли не - какво ще вечеря по-късно, дали се е епилирала безупречно, по какъв начин ѝ стои банският, който не е слагала от лятото… Аз пък си мислех по какъв начин всички заслужаваме освен това (или най-малко тези дами, които са ми симпатични).

 жена секси Thinkstock

Заслужаваме да получаваме повече похвали, но откровени. Заслужаваме да чуваме положителни думи за себе си, както в персонален, по този начин и в професионален проект. Заслужаваме хвалба, а не двуличие. Защото от време на време е нужна единствено една дума или усмивка и целият ни ден се прекатурва към по-добро.

Заслужаваме да ни обичат по този начин, както дядовците ни са обичали нашите баби. Заслужаваме старомодна обич, срещи в сладкарници, цветя без мотив и ежедневни напомняния, че сме ОБИЧАНИ.

Заслужаваме отмора. Ама същинска отмора - някъде надалеч от всичко, което ни тормози. На място, на което сме щастливи и единствените ни грижи са какъв брой ледчета желаеме в коктейла . Всяка една от нас заслужава своето райско кътче, в което от време на време да бяга от всекидневието.

 жена секси Thinkstock

Заслужаваме успокоение. Да, хубаво е да има какво да ни провокира и развива, а компликациите вършат точно това, само че ще е още по-хубаво, в случай че понякога в животите ни има мъртвило, в което можем да се отпуснем и просто да плаваме над водата.

Заслужаваме да си седнем на дупетата! Трябва ни време, в което просто да седнем и да съзерцаваме - какъв брой са красиви цветята, по какъв начин порастват децата ни, какъв брой хубаво ухаят страниците на новата книга, която си купихме, какъв брой добре ще ни стои онази виолетова рокля, която зърнахме на витрината на магазина, само че бързахме прекалено много, с цел да влезем и да я пробваме.

 жена секси Thinkstock

Като дребна баба ми споделяше, че "имам шило в дупето ", т.е. не обичах да стоя на едно място. Този табиет си ми остана и до през днешния ден, нямам мира, в случай че знам, че би трябвало да свърша нещо или да оказа помощ на някого. Лош, неприятен табиет, който постоянно лишава от персоналното ми време и от моменти, които могат да ми донесат неподозирано благополучие и задоволство.

Ето за какво ще ви съветвам единствено едно нещо, девойки - сядайте си по-често на прелестните дупета! Заслужавате го! Споделете публикацията, в случай че сте съгласни, дано повече девойки схванат какво заслужават!

Прочети още:
Ненормална съм, мърморя и не знам какво желая Мъжете са като задници - всички имаме по един Добрият, неприятният и идиотът... Вълкът постоянно ще бъде неприятен, в случай че слушате единствено Червената шапчица Хайде, вземи да се гримираш малко, че не приличаш на нищо
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР