Момчилград. Ще имате прекрасен кмет, който ще оправдае очакванията на

...
Момчилград. Ще имате прекрасен кмет, който ще оправдае очакванията на
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Мустафа Карадайъ от Момчилград: Прекрасен кмет поема щафетата

Момчилград. Ще имате прелестен кмет, който ще оправдае упованията на всички момчилградчани. Това съобщи пред гласоподаватели на предизборна среща в Момчилград ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. „ Ние сме онази система, която може да бъдем дружно и да си предаваме щафетата от екип на екип и от потомство на потомство. Най-яркият образец по тази причина е тук, в Момчилград, това ни отива на нас в Движение за права и свободи “, сподели още водачът на Движение за права и свободи. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия Движение за права и свободи .
На срещата бяха показани претендентите на Движение за права и свободи за кметове на кметства, претендентите за общински съветници и претендента за кмет на община Момчилград Илкнур Кязим. „ Не може друга партия да има такива претенденти, това е Момчилград, това сме ние “, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи и даде цялостната си поддръжка за претендент кмета на Движение за права и свободи Илкнур Кязим и екипа и. „ През годините някои краткотрайно заставаха отпред, поради властта, само че по-късно отпътуваха в небитието. За страдание резултатът от парламентарните избори през 2017 година докара националистите във властта. Днес ГЕРБ и Българска социалистическа партия се състезават кой е по-голям националист ”, съобщи още Мустафа Карадайъ. Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че в случай че някои хора тръгнат да вземат властта с недемократични средства, ние би трябвало да им кажем, че ние сме пазителите на демокрацията в България. В името на стабилността и сигурността от време на време сме подкрепяли някои държавни управления, само че когато се е налагало отново поради стабилността и сигурността, то ние сме сваляли държавни управления, разгласи ръководителят. Затова кажете на тези, че ние ще продължаваме да отстояваме демокрацията, те очевидно не я схващат. Държавата и държавността ще пазим ние, бе безапелационен Карадайъ.
„ Движение за права и свободи постоянно е била покрай хората и постоянно се е грижила за своите гласоподаватели. Нашата партия най-правилно разчита знаците на демокрацията, че властта идва от хората, а не със мощ ”, сподели още водачът на Движение за права и свободи.
“Като откривахме акцията в Дулово, отидохме малко със свити сърца, тъй като преди 8 години ни превзеха бастиона в Северна България. Отидохме там и казахме, че ще си върнем този бастион. Че сме разбрали грешката си, че сме я поправили и желаеме доверието на хората. Там Илкнур излезе и взриви залата със словото си от сърце и същинските думи, които извират от вътрешната страна като даде страховит заряд на дуловци, които бъдете сигурни, че ще завоюват изборите и ще ни върнат крепостта Дулово ”, разгласи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев и даде поддръжка на претендента за кмет на община Момчилград Илкнур Кязим. На предизборната среща участваха още евродепутатът Атидже Алиева-Вели, народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед и членът на ЦОБ на Движение за права и свободи Ердинч Хайрула.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР