Момчилград ще бъде домакин на традиционния детски футболен турнир за

...
Момчилград ще бъде домакин на традиционния детски футболен турнир за
Коментари Харесай

Десет отбора от Област Кърджали в спор за Купата на АБФ

Момчилград ще бъде хазаин на обичайния детски футболен шампионат за Купата на Асоциацията на българските футболисти на 29 и 30 май.

Надпреварата е част от Националната стратегия " Децата и футболът " и се провежда от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз, Министерството на младежта и спорта и Община Момчилград.

По традиция надпреварата се организира под патронажа на кмета на Момчилград Сунай Хасан, който е поканен да награди персонално спечелилите.

В конкуренцията ще вземат присъединяване 10 тима от област Кърджали, формирани от деца до 12-годишна възраст.

Участват тимовете на: Арда 1924 (Кърджали), Юнак 2000 (Ардино), Левски 2005 (Крумовград), Златоград (Златоград), Кинекс (Кърджали), Граничар (Кирково), Родопи 1935 (Момчилград), Искра (Черноочене), Перперикон (Перперек) и Боровец (Кърджали).

Мачовете ще се състоят на състезателен комплекс " Родопи " в Момчилград и стартират от 8.00 часа. Финалът е на 30 май от 10.30 часа.

Всички участници ще получат цялостна футболна екипировка и футболни топки, обезпечени от уредниците на шампионата. Ще бъдат раздадени следните самостоятелни награди: най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател, голмайстор, най-техничен играч, най-полезен играч, най-хубав играч на шампионата и най-хубав треньор.

На самостоятелните призьори ще бъдат връчени специфични предметни награди, обезпечени от генералния спонсор на Националната стратегия " Децата и футболът " - Кока-Кола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР