Момчето, заразено с от, е в добро състояние. То се

...
Момчето, заразено с от, е в добро състояние. То се
Коментари Харесай

Момчето, заразено с коронавирус от Русе, загубило обоняние

Момчето, инфектирано с от, е в положително положение. То се усъмнило, че нещо не е наред, защото изгубило обонянието си.
Нямало нараснала температура, само че постъпило отговорно и отишло при персоналния си доктор, който го изпратил да си направи тест за COVID-19. Пробата излязла позитивна и от Регионалната здравна ревизия незабавно уведомили шефа на учебното заведение, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
 Математическата гимназия в Русе след записания възпитаник с COVID-19 Математическата гимназия в Русе след записания възпитаник с COVID-19
Математическата гимназия в Русе стана първото учебно заведение, в което възпитаник даде позитивна проба за коронаиврус. От през днешния ден целият му клас пре...
Под карантина е целият клас на инфектирания възпитаник. Карантинираните съученици на инфектираното момче също се усещат добре.
Директорът Галина Бобева съобщи, че резултатът от PCR теста на класния началник към този момент е излязъл и е негативен.
Всички останали деца в Математическата гимназия не престават образованието си присъствено при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения и на условията за стерилизация и персонална хигиена, съобщи шефът на Математическата гимназия в Русе Галин Бобева.
Проведена е и среща с родителите, на която е станало ясно, че няма никакво терзание или напрежение измежду тях поради случая със инфектирания възпитаник.
 Казус: Ученик от Русе е с ковид, карал час с класа си Казус: Ученик от Русе е с ковид, карал час с класа си
16-годишно момче от Русе е с COVID-19, оповестиха от Областния действен щаб. Българска национална телевизия научи, че става въпрос за възпитаник от 11 клас на Математ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР