Момчето, скочило от 9-ия етаж на блок в столичния квартал

...
Момчето, скочило от 9-ия етаж на блок в столичния квартал
Коментари Харесай

Крясъци и бой предшестват трагедията в столичния кв. Надежда

Момчето, скочило от 9-ия етаж на блок в столичния квартал " Надежда 1 " е умряло на място. 24-годишният юноша се е хвърлил от блок 153 в жилищния комплекс.

Съсед на почерненото семейство е проговорил пред организация News24sofia.eu за разигралата се покруса в понеделник и е разказал повече за умрялото момче:

„ Момчето е доста положително. Доколкото разбрах от свои приятелки на III-ти етаж Александър е умрял на място. Линейката го е откарала в правосъдна медицина. От доста време насам, се приказва сред съседи, че майката на момчето има душевен проблеми, “ описа комшия на умрялото момче.

Жената била разведена от години и сама се е грижила за синa си. Често в блока е идвала полиция от столичното 02 РУ-СДВР – Министерство на вътрешните работи поради крясъци и кавги от жилището на фамилията.

Последното идване на униформените от полицията е било единствено преди ден, когато момчето крещяло във входа, че майка му го е била и откраднала парите му, които той бил взимал всеки месец от своята пенсия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР