Момчето отлично говори на древнокитайски език и знае такива подробности

...
Момчето отлично говори на древнокитайски език и знае такива подробности
Коментари Харесай

Науката Няма Обяснение: Китайчето Юнг Ни Навести От Далечното Минало, Върна Се В Древността И Им Разказа За Нашия Свят!

Момчето чудесно приказва на древнокитайски език и знае такива детайлности от биографията на античните владетели и от историята на Поднебесната империя, които не са известни даже и на маститите учени. При това познанията му се отнасят до далечното минало освен на Китай, само че и на Япония.

Юнг попада при учени, които организират редица проучвания с него. Те записват разказите му и се пробват да ги съпоставят с известните досега обстоятелства от античната история на страната. Оказва се, че всичко съответствува. Нещо повече, разказите на момчето запълват големи празнини в историческото минало на Китай и Япония, за което учените даже не могат да мечтаят.

Момчето е открито на улицата да се скита напразно и удивено да се оглежда. Дрехите му са още по-странни – те наподобяват облеклото на античните поданици на Китай и последващият разбор го удостоверява.

Историкът Инг Инг Шао месеци наред се рови в архивите с антични ръкописи, сверявайки с тях разказите на момчето. Той е изумен какъв брой осведомено е то за тайните от историята на предишното.

В една от старите книги ученият се натъква на името на момчето – всичко съответствува: и възрастта, и облеклата, и външността, и името.

Оказва се, че Юнг е от благороден жанр. Учените предвкусват какви ли още познания биха могли да получат от този странник във времето, когато внезапно през май 1998 година загадъчният Юнг Ли Ченг ненадейно изчезва. При това изчезва от строго охраняван теоретичен комплекс – като че ли се изпарява във въздуха.

Но с това историята не завършва. Инг Шао продължава търсенето на името на момчето в античните архивни записи, свитъци и книги и попада на нещо забавно.
В една от книгите е разказано момче на име Юнг Ли Ченг, което ненадейно изчезва. Вече не се надявали да го срещнат жив, когато той се връща след 10 години и твърди, че е посетил бъдещето – попаднал е в 1987 година, видял е летящи стоманени птици, огледала, в които демонстрират какво се случва по света. В това време хората живеят в големи кутии, опиращи се в небето – толкоз са високи. Разказва и за кутии, които свирят и возят хора по улиците, и по какъв начин се возил в стоманен дракон, летящ от град на град с голяма скорост.
Историята завършва печално. Никой не повярва на момчето. Всички вземат решение, то е отвлечено и държано в плен, заради което е изгубило мозъка си. Лекарите стартират да го лекуват и три седмици по-късно Юнг Ли скоропостижно умира, написа astrofenomen.com.

Това е доста тъжна история, разказваща за пътуването му от предишното в бъдещето, когато той вижда потресаващи неща. Но в бъдещето никой не има вяра на разказите му за предишното, а в предишното – за бъдещето. Момчето по необикновен метод съумява да преодолее пространството и времето. Но персонално за него това странствуване има драматичен край…
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР