Момчето, което внесе пневматичен пистолет в час по история във

...
Момчето, което внесе пневматичен пистолет в час по история във
Коментари Харесай

Ученикът, извадил пистолет в час, ще се подготвя сам вкъщи, ще го изпитва комисия

Момчето, което внесе пневматичен револвер в час по история във Френската гимназия на 26 януари, е изведено в независима форма на образование. Припомняме, че за случая алармираха възпитаници от столичната гимназия в обществените мрежи. Самостоятелната форма на образование значи, че 

всичките му петици и шестици от първия период няма да се признаят и ще държи годишни изпити. Това заяви за “24 часа " директорката Емилия Богданова. Решението е било взето на педагогичен съвет във вторник, на който участвали и родителите на към този момент пълнолетния юноша.

Майката беше полужива, щеше да се свлече, описа директорката. Наложило се единият педагогичен консултант да държи на разположение дамата, с цел да не припадне. Родителите не са знаели за придобивката на сина си. Купил си е револвера същия ден. Носел го с кутията и касовата записка.

Също във вторник в гимназията провели и среща на учениците от групата по история, с цел да успокоят 12-класниците и родителите им. Съучениците в няколко изявления във Facebook твърдяха, че момчето е проявявало експанзия от дълго време, носело и боксове в учебно заведение и се опасяват от него. Зарекоха се да пишат до институциите, до момента в който не се вземат ограничения.

Самостоятелната форма е неприсъствена, в нея ученикът се приготвя напълно самичък. В края на годината преди матурите ще се яви на изпити по конспект пред комисия, назначена от шефа. На него не може да му се откажат съвещания. Той може да задава въпроси към учителите си онлайн. Френската гимназия работи в платформата teems. Там учителите могат да му изпращат материали. Законът не разрешава зрелостник да бъде локален преди завършването в друго учебно заведение.

“Ученикът и различен път е бил незадоволително рационален, с недомислени действия. Детето е мъдро и ще се оправи, само че получава уроци от живота по сложния метод ", разяснява директорката Емилия Богданова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР