Момчетата със световна слава идват за трети път в България,

...
Момчетата със световна слава идват за трети път в България,
Коментари Харесай

IL VOLO гостува на Пловдив през 2020

Момчетата със международна популярност идват за трети път в България, само че този път ще гостуват на Пловдив. Концертът им ще бъде на 13 юли 2020 година в Античния спектакъл .

Тримата италианци идват с нова стратегия „ 10 years” , събрала най-хубавото от 10-годишния им успех по международните подиуми. Концертът, който ще видят пловдивчани, е част от международното им турне, което отдава респект на тримата неповторими реализатори, чийто гений надвишава националните граници, и които са продали милиони копия на албуми и са покорили върховете на международните ранглисти.

Турнето „ 10 years” стартира през септември 2019 с величествен концерт в Arena di Verona , продължи в Латинска Америка – от Мексико до Бразилия, където Il Volo имат хиляди фенове, а през 2020 ще обиколи 12 щата в Съединени американски щати.

От 2009г. до момента тримата млади музиканти са изнесли повече от 300 концерта в 210 града на трите континента. Пяли са в най-простижните зали като Роял Албърт Хол, Radio City Music Hall в Ню Йорк, Арена ди Верона в родната им Италия. Над 2 милиона фенове са посетили техните концерти. Издали са пет студийни албума с платинен статус и имат две номинации „ Грами”.

Аплодирани са по целия свят поради младежкото обаяние на сцената, неповторимите им гласове и певческо майсторство, равно на най-големите типичен реализатори. Неслучайно ги назовават „ момчетата с благ гласове” и ги дефинират за наследници на тримата тенори . А самият Пласидо Доминго е техен наставник, вдъхновител….. и почитател.

Макар и единствено на по 25, към този момент 10 години Il Volo разнасят по света хубостта на класическата музика, обичайна опера и италианското belcantо. Самите те споделят, че желаят да покажат непреходността на класическата музика и да привлекат младежите към нея.

Заради изумителния си гений Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне още като деца са споделяли сцената с величия като Пласидо Доминго, Барбара Стрейзънд, Боно, Карлос Сантана.

А последният им албум Musica е следващо доказателство за техния триумф, който не познава граници. Албумът им е в ТОП 10 най-продавани албуми в iTunes в 14 страни /от Малта, Бразилия, Излаел и др./ и второ място в най-продаваните албуми в Япония след „ Бохемска рапсодия”.

Концертът на Il Volo ще бъде на 13 юли 2020 година, Античен спектакъл, Пловдив.

Билети са в продажба от 17 декември 2019 година в системата на Eventim.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР