Момчетата от най-обичаната банда в съвременния български рок – JEREMY?

...
Момчетата от най-обичаната банда в съвременния български рок – JEREMY?
Коментари Харесай

Продължава инициативата В час по интелектуална собственост

Момчетата от най-обичаната тайфа в актуалния български рок – JEREMY? и поп идолът Любо Киров ще бъдат посланици на образoвателния план „ В час по интелектуална благосъстоятелност “. В началния си стадий акцията на Българска асоциация на музикалните продуценти (БАМП) ще обхване учебните заведения по изкуствата към Министерство на културата в София.
Първата си среща с бъдещите създатели на България Jeremy? ще създадат в музикалното учебно заведение на 5 март, а на 26 март Любо Киров ще показа за какво е значимо да сме в час с правата си пред възпитаниците на учебното заведение по изящни изкуства.
В същността си часът по интелектуална благосъстоятелност ще бъде композиция от занимателно осведомително видео и просветителна полемика с обичани актьори. Модератор на срещите ще бъде Станислава Армутлиева, която с изключение на сполучлив музикален продуцент е и ръководител на управителния съвет на БАМП. В диалога с учениците Любо Киров, фронтменът на JEREMY? Ерсин Мустафов и китаристът на бандата Ташо Колев ще споделят както персонални истории към основаването на най-големите си шлагери, по този начин и позицията си за отбраната на авторското и сродните му права.
Основната цел на „ В час по интелектуална благосъстоятелност “ е да разсъни любознание към нова просвета на ползване на креативен артикули измежду младежите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР