Момчета от София твърдят, че са били бити от полицаи.

...
Момчета от София твърдят, че са били бити от полицаи.
Коментари Харесай

Младежи твърдят, че са бити от полицаи заради бутафорни оръжия

Момчета от София настояват, че са били бити от служители на реда. По думите им униформените им нанесли удари в региона на главата и краката, заяви „ Нова телевизия “. 18-годишните Кристиян Ляпев, който е национал по ски, и Илиян Томов са арестувани в сряда, откакто жител подал сигнал, че насочват оръжие от автомобил против хора, чакащи на спирки на градския превоз. При инспекцията станало ясно, че оръжията не били бойни, а бутафорни, споделиха от Министерство на вътрешните работи. А в колата са открити пневматичен револвер, имитация на „ Глок”, както и пневматичен автомат.

В ефира на „ Здравей, България” по „ Нова телевизия “ бащите на момчетата обясниха, че въпросните оръжия изстрелвали пластмасови топчета. Момчетата пък изрично отхвърлят да са ги насочвали към хора. Единият от тях просто разглеждал револвера, до момента в който другият карал. Младежът, който твърди, че е удрян и ритан във врата и гърба през март е претърпял интервенция на гръбначния дирек след рухване на ски съревнование.

От Министерство на вътрешните работи пък отхвърлят техен чиновник да е показал експанзия по отношение на арестуваните. Предстои на Кристиян и Илиян да бъдат извадени медицински свидетелства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР