Момчешката банда BTS създаде сензацията в неделя, като стана първата

...
Момчешката банда BTS създаде сензацията в неделя, като стана първата
Коментари Харесай

Южнокорейска поп банда е първа по продажби в "Билборд 200"


Момчешката тайфа BTS сътвори сензацията в неделя, като стана първата група за K-pop, южнокорейски поп, която се изкачи на върха на продажбите на албуми в Съединени американски щати.

Известни с чистия си тийнейджърски взор в очите, подстригани а ла ранните "Бийтълс" и хореографията си точна до милиметър, седемте момчета илюстрират известността на музикален род, който се изнася от ден на ден и повече.

В неделя те доближиха ново равнище, като се изкачиха на върха на Билборд 200 - седмичната ранглиста с 200-те най продавани албума в Съединени американски щати, която включва и стрийминга.

"Това първо място е първо за групата от седем души и първият албум от K-поп на първо място", заяви „ Билборд “.

Момчетата станаха международно събитие през последните години.

Ако се има вяра на един анализатор BTS е най-обсъжданият феномен в Туитър през 2017 година с два пъти повече споменавания в обществената мрежа от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и канадската поп звезда Джъстин Бийбър взети дружно.

Новият им албум Love Yourself: Tear изтласка от първото място на Билборд 200 в Beerpong and Bentleys хип хоп сензацията Пост Малоун.

"Тъй като Love Yourself: Tear е най-вече на корейски, той е първият албум, който се пее най-вече език, друг от британския, който стига до първото място от над 12 години насам “, както албума "Анкора" (Ancora) на квартета "Ил Диво" (Il Divo), отбелязва Билборд. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР