Момченцето, което загина след падане от висок мост в покрайнините

...
Момченцето, което загина след падане от висок мост в покрайнините
Коментари Харесай

Обрат! Жестокият убиец Дилян хвърли в смут разследващите с нова версия

Момченцето, което почина след рухване от висок мост в покрайнините на Габрово, е само дете в фамилията и е отглеждано при доста положителни условия.
``
реклама

" Няма в дирекцията постъпила информация за някакъв проблем в фамилията с това дете, за съществуващи опасности, побой или каквато и да е била информация от такова естество ", съобщи Радослава Христова, шеф на РД " Социално подкрепяне " - Габрово, представена от Българска национална телевизия.

Тялото на детето беше намерено във водите на Янтра под висок мост. Една от версиите, по които работят проверяващите е, че детето е блъснато от моста от втория си татко, който минути по-късно опитал да скочи след него и да се самоубие. Мъжът е арестуван, води се досъдебно произвеждане за ликвидиране.

Сигналът за давещо се дете постъпил на телефон 112 към 6,30 часа тази заран. Момченцето е открито удавено, а на моста криминалистите заварили втория му татко, който им споделил, че блъснал детето и възнамерявал да скочи след него. Повече от три часа служители на реда и психолози убеждавали мъжа да не протяга ръка на живота си, след което той бил арестуван. Съседи описаха, че фамилията живеело очевидно умерено до преди няколко дни.

" И преди една седмица показа тука, дори се разрева, сподели брачната половинка ми избяга, какво стана...не мога да кажа, какво им е отношението! Взела си багажа и къде е отишла, в неопределеност. Не я знае къде е, може би ме съмнява, че по този начин я санкционира посредством детето, разяснява съседката Марта Георгиева.

" Тук татко му купуваше толкоз доста играчки, няма друго дете толкоз задоволено! Не знам, аз това чух през днешния ден, когато споделил, че разлепял брошури „ Мамо, върни се! ", заяви Руска Русинова, търговец. 

Разследващите работят и по втора версия, откакто мъжът сменил показанията си и по-късно споделил, че не е блъснал детето, а то единствено се подхлъзнало и паднало от моста.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР