Момченцето, което загина след падане от висок мост в покрайнините

...
Момченцето, което загина след падане от висок мост в покрайнините
Коментари Харесай

Обрат! Жестокият убиец Дилян хвърли в смут разследващите с нова версия

Момченцето, което почина след рухване от висок мост в покрайнините на Габрово, е само дете в фамилията и е отглеждано при доста положителни условия.

"Няма в дирекцията постъпила информация за някакъв проблем в фамилията с това дете, за съществуващи опасности, побой или каквато и да е била информация от такова естество ", съобщи Радослава Христова, шеф на РД "Социално подкрепяне " - Габрово, представена от Българска национална телевизия.

Тялото на детето беше намерено във водите на Янтра под висок мост. Една от версиите, по които работят проверяващите е, че детето е блъснато от моста от втория си татко, който минути по-късно опитал да скочи след него и да се самоубие. Мъжът е арестуван, води се досъдебно произвеждане за ликвидиране.

Сигналът за давещо се дете постъпил на телефон 112 към 6,30 часа тази заран. Момченцето е открито удавено, а на моста криминалистите заварили втория му татко, който им споделил, че блъснал детето и възнамерявал да скочи след него. Повече от три часа служители на реда и психолози убеждавали мъжа да не протяга ръка на живота си, след което той бил арестуван. Съседи описаха, че фамилията живеело очевидно умерено до преди няколко дни.

"И преди една седмица показа тука, дори се разрева, сподели брачната половинка ми избяга, какво стана...не мога да кажа, какво им е отношението! Взела си багажа и къде е отишла, в неопределеност. Не я знае къде е, може би ме съмнява, че по този начин я санкционира посредством детето, разяснява съседката Марта Георгиева.

"Тук татко му купуваше толкоз доста играчки, няма друго дете толкоз задоволено! Не знам, аз това чух през днешния ден, когато споделил, че разлепял брошури „ Мамо, върни се! ", съобщи Руска Русинова, търговец.

Разследващите работят и по втора версия, откакто мъжът сменил показанията си и по-късно споделил, че не е блъснал детето, а то единствено се подхлъзнало и паднало от моста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР