Момченцето е на 1 година и 7 месеца. Във вторник, когато

...
Момченцето е на 1 година и 7 месеца.
Във вторник, когато
Коментари Харесай

Родители твърдят, че детето им е малтретирано в ясла, оттам казали, че то изпаднало в истерия

Момченцето е на 1 година и 7 месеца.

" Във вторник, когато отидохме да си го приберем, видяхме, че има деруги по главата. Жената там ни изясни, че синът ни е изпаднал в нервност и самичък се е наранил. След като се прибрахме у дома вечерта и го съблякохме за къпане, забелязахме големи синини по цялото тяло ", описа майката Зоня Микова.

Детето посещавало детската ясла неотдавна. Директорката на заведението не е вдигнала телефона си, когато са ѝ позвънели.

Бащата е безапелационен, че момчето не може единствено да си аргументи сходни пострадвания. Родителите са извадили здравно уверение от правосъден доктор. Пусната е и тъжба до прокуратурата.

" Самосезирахме се, щом научихме за този случай. Беше назначена комисия, която е осъществила инспекция. Още нямам отчет от инспекцията, само че той ще бъде оповестен незабавно, щом го получа ", съобщи кметът на Плевен доктор Валентин Христов.

По думите му директорката на яслата е поискала пояснение от личния състав.

" Като принципал имам правото да натрапвам санкции, като най-строгото е дисциплинарно уволняване. Това, което видях, е извънредно и не считам, че родител може да аргументи сходно нещо на детето си ", уточни още Христов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР