Момченце е първото бебе на Пловдив за 2018 г. Малкият

...
Момченце е първото бебе на Пловдив за 2018 г. Малкият
Коментари Харесай

Кирил е Бебе 2018 на Пловдив СНИМКИ

Момченце е първото бебе на Пловдив за 2018 година Малкият Кирил проплака 2 часа и 1 минута след среднощ в АГ „ Весела” с тегло 3850 гр и височина 51 см. За естественото му раждане се погрижи екипът, управителен от доктор Неврие Сюлейман и доктор Георги Кузманов, детски доктор доктор Лиляна Грозданова, акушерката Елена Проданова, детската акушерка Цвета Боева и санитарката Костадинка Димитрова.

Малчуганът е второ дете за 18-годишната Живка Асенова от Пловдив, която има и 10-месечна дъщеричка. Кръстен е на чичо си. Таткото Петър е строител, а майката е безработна. „ Искам Кирил да е жив и здрав. Аз не знам да пиша и чета, по тази причина фантазията ми е той да се изучи. Да стане огромен човек”, пожела си младата майка, която се тормози да застане пред обектива на Марица.бг. Тя е безапелационна, че не желае да има повече деца.

Момченце е и последното бебе за 2017 година, което се появи на бял свят в АГ „ Весела”. „ Общо 305 деца са родени при нас за миналата година. Дай Боже през 2018 година да са повече”, пожела си дежурният доктор доктор Илиян Игнатов.
тагове Кирил бебе 2018 АГ „ Весела ”  Кирил е Бебе 2018 на Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР