Момче открадна тир и го обърна след преследване в Бургас.

...
Момче открадна тир и го обърна след преследване в Бургас.
Коментари Харесай

Момче открадна тир и го обърна след преследване в Бургас

Момче открадна тир и го обърна след гонене в Бургас. Младежът е навършил 18 години преди месец и няма брошура. Инцидентът става към среднощ, оповестяват от полицията. Тежкотоварният камион е бил претрупан с 20 тона дървени плоскости, когато е откраднат.

След като го подкарва, младият лидер на камиона не е стопира на подаден от полицията сигнал със стоп палка на еднопосочна тясна улица в жилищен комплекс.

Започва гонене, като камионът минава по най-тесните улици на още два жилищни комплекса преди да излезе на централния бул. и да навлезе в най-оживеното в работен кръстовище в Бургас - това против хотел " Мираж ".

Именно там водачът губи ръководство и се обръща. За благополучие няма жертви - евентуално поради късния час.

" Камионът е откраднат от паркинг. Беше заключен и претрупан за Русе с плоскости ламинат с тегло 22 тона ", споделя притежателят на транспортното средство Коста Димитров.

По информация на полицията младежът, откраднал тира, е навършил 18 години единствено преди месец. Той няма удостоверение за ръководство на МПС. Възпитаник е на център за развъждане на деца и младежи без родители в град Средец. Не е използвал алкохол или опиати. Задържан е за 24 часа.

Повдигнато му е обвиняване за причиняване на вреди при пътно-транспортно произшествие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР