Момче от София е в неизвестност вече втори месец. Родителите

...
Момче от София е в неизвестност вече втори месец. Родителите
Коментари Харесай

Мистерия с млад мъж! Без следа от него вече втори месец, но вайбърът му активен

 Момче от София е в неопределеност към този момент втори месец. Родителите му и полицията не стопират да го търсят, само че към този момент няма и диря от 22-годишният Давид Георгиев. Интересното е, че откогато е липсващ, вайбърът му е бил деен няколко пъти. Дали самото момче е влизало или телефонът му е откраднат, никой не може да каже, предава Нова тв.

Следите на Давид се губят в края на март. 22-годишното момче излиза на разходка в квартал " Обеля ", където живее и повече не се прибира. Имал в себе си единствено 10 лева и външна батерия за телефон.

" 7 минути откакто излезе, аз го набрах по телефона и той беше изключен. Притесних се и излязох да го диря, обаче не го открих ", споделя майка му Невена. Същият ден Давид е разгласен за национално търсене. Месец преди да изчезне, се преместил при баба си и дядо си, с цел да бъде по-самостоятелен.

" Дойде при нас за 3 дни и беше изпаднал в меланхолия. Казваше, че желае да изчезне, само че не съм го взела на съществено. Предполагам, че раздялата с приятелката му през януари му е повлияла ", споделя още Невена.

Оттогава никой не го е виждал и чувал. По информация на Министерство на вътрешните работи е тръгнал към пещерата " Темната дупка " до Лакатник. Родителите му го търсили и там, само че не го разкрили. Направило им усещане, че откогато е липсващ, няколко пъти вайбърът на телефона му бил деен. Последно преди ден.

Заради многото постове, посредством които родителите търсят сина си, се появили и измамници.

" Първият път бяха едни, които желаеха да даваме пари. Но аз се усъмних и незабавно завърших диалога. Това беше някакъв сигнал, че е на пазара в кв. " Сухата река ". Другият сигнал беше безспорна подигравка. Обадиха ни се от " Дружба ", че са го видели в доста неприятно положение, извънредно ", споделя майката на Давид.

Той бил по-затворен. Нямал другари. Учил компютърно и софтуерно инженерство в Техническия университет. Много обича да свири на китара, на пиано, да композира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР