Момче нападна бившата си приятелка в Монтанско, научи агенция BulNews.

...
Момче нападна бившата си приятелка в Монтанско, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Агресивен младеж удари бившата си в магазин в Монтанско /видео/

Момче атакува някогашната си другарка в Монтанско, научи организация BulNews. Случаят е от към 21 часа на 4 октомври, в Бойчиновци, а за него алармира наш постоянен четец.
Той ни изпрати линк на видео, на което се вижда по какъв начин юноша беседва със служителка в магазин в градчето, като малко по-късно я удря в лицето. След като нанася удар на момичето, момчето напуща обекта, защото друга продавачка го гони от него.
Видеото от случката е качено в обществената мрежа от притежателя на магазина Любомир Лефтеров, в който работи потърпевшата госпожица, а наш кореспондент се свърза с него. По думи на мъжа младежите са някогашни гаджета. Лефтеров описа, че 2 седмици преди момчето да удари момичето, двамата прекратили връзките си. Откакто поставили край обаче, по думи на притежателя на магазина, младокът всеки ден чакал девойката пред супермаркета, в който тя работи неотдавна, а тя се страхувала от него. По думи на шефа на момичето, една от аргументите младите да скъсат е държанието на момчето, защото тормозел обичаната си непрекъснато.
„ Преди и след всяка промяна карах служителката ми до дома ѝ, тъй като тя се опасяваше от него “, добави Любомир Лефтеров.
„ Още в деня след нападението двамата с момичето подадохме тъжба против някогашния ѝ другар “, сподели още притежателят на магазина.
По неофициална информация нападателният юноша към момента няма навършени 18 години и е от село Мърчево.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР