Момче на година и седем месеца от Благоевград е транспортирано

...
Момче на година и седем месеца от Благоевград е транспортирано
Коментари Харесай

Приеха в „Пирогов“ бебе от Благоевград, има съмнения, че е бито

Момче на година и седем месеца от Благоевград е превозено тази нощ за УМБАЛСМ " Пирогов” с фрактура на черепа, има подозрения за домашно принуждение, съобщи БГНЕС. Спешните медици се отзовават на сигнал за скандал в ромската махала на Благоевград, подаден от чиновници на Второ РУП. Пострадалото момченце живее с майка си при различен мъж, татко му нощес отишъл да си го вземе. Той твърди, че синът му е обичай постоянно, защото майка му " работела” по през целия ден.

Възникнал скандал сред майката, бащата и мъжът, с който тя в този момент живее. Майката споделила, че детето е настинало и кашля, откакто е признато в Спешното поделение на МБАЛ-Благоевград. Там са открити насинявания и оток на лицето. Майката споделила, че детето е паднало по стълбите.

Скенерът не е открил фрактура на черепа. С комоцио детето е превозено тази нощ за " Пирогов”. Скенерът там е открил фрактура на черепа, няма мозъчен хематом. По случая работи полицията в Благоевград. Те би трябвало да са уведомили обществените служби.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР