Момче на девет години от Флорида постави световен рекорд с

...
Момче на девет години от Флорида постави световен рекорд с
Коментари Харесай

Момче постави световен рекорд с 1080 ръкопляскания за минута

Момче на девет години от Флорида сложи международен връх с 1080 ръкопляскания за минута, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Севън Уейд сподели, че се е заинтригувал да се упражнява, откакто е гледал предходния рекордьор Ели Бишоп, чието достижение беше 1020 ръкопляскания за минута.

"Севън искаше доста да усъвършенства върха и стартира да ръкопляска постоянно когато се сети - описа татко му Чикако Уейд. - В последна сметка му казахме, че в случай че желае да приемем съществено концепцията му да направи опит за връх, би трябвало да си направи график за тренировки, които да не престават по-дълго от дотогавашните 15-20 секунди ". "Мисля, че беше значимо Севън да разбере, че за нещо сходно е належащо доста обмисляне и подготовка. Не е задоволително единствено да си добър в нещо " - продължи татко му. Той описа, че тренировките са били единствено началото. Трябвало е да проучат разпоредбите и условията, да наемат студио и звукови инженери, фотографи, оператори, хора, които да засичат времето, да попълнят всички нужни документи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР