Момче е жестоко пребито след аматьорска футболна среща в София.

...
Момче е жестоко пребито след аматьорска футболна среща в София.
Коментари Харесай

Момче е с избити зъби след футболен мач на аматьорски турнир

Момче е грубо пребито след аматьорска футболна среща в София. Калоян Тилев е с няколко избити зъба и с комоцио, откакто младежи от противниковия тим му нанасят десетки удари в главата.

„ Зъбите ми са реимплантирани, венецът ми е зашит. Болката към този момент отшумя. От комоциото при дневна светлина към момента се чувстван зашеметен, болят ме очите ", сподели потърпевшият Тилев.

По думите му провокацията е пристигнала от другия футболен тим по време на мач в събота вечерта. „ Срещата се провежда посредством Фейсбук. Дойдохме на игрището, всичко стартира обикновено. По време на мача те започнаха да се държат по-грубо и започнаха да ни предизвикат. На това аз из отговорих с малко по-остри влизания и те по тази причина са помислили, че след мача би трябвало да ме атакуван ", сподели още Тилев.

След края на мача, играчите от другия тим му се нахвърлят. „ Аз нямах никакъв късмет против тях, тъй като те бяха седем индивида ", добави потърпевшият.

„ Ругаеха ни, заплашваха ни по време на мача, че ще ни убият. Като цяло имаше закани и обиди. Ние си мълчахме и не искахме да се стига до ексцесии, тъй като каквото се случва, то се случва по време на мача и не би трябвало да се трансферира по-късно ", описа един от съотборниците на Тилев - Мартин Заков.

Кадър Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР