Момата от Пазарджик започнала да посещава адреси на повикване от

...
Момата от Пазарджик започнала да посещава адреси на повикване от
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса – Силвия Теодосиева заработва на повикване за хилядарка! Била интимна и със супер богат ром – кардараш


Момата от Пазарджик почнала да посещава адреси на повикване от богати мъже. Не се знае какво е тласнало Силвия още веднъж да стартира да практикува най-древната специалност. Според нейни близки тя дължи доста пари на разнообразни хора, които е завлякла през последните години. Макар че сегашният й другар – наследник на известна адвокатка да има финансови благоприятни условия, палавницата не желала той да научава за бурното й минало и се надявала сама да се оправи с финансовите си проблеми.

Силвия умирала от боязън момчето да не разбере с какво се занимава, само че все пак се навивала да заработва на повикване за 1000 лв.. А гаджето й било вдлъбнат по Силвето като влюбен малчуган и скоро даже й подарил чисто ново БМВ, без да подозира какъв рогоносец е.

„ Честите си отсъствия Силвия оправдава с бизнеса на родителите си, които отдават вили чартърен. Когато споделя, че сякаш би трябвало да отиде на бизнес среща, тя поема поръчка за хилядарка на частни адреси. Друго оправдание, което употребява е, че сякаш върви на рекламни снимки”, разкрива близка до Силвия.

Сензационно в жълтите среди обикаля слух, че поради палавия си метод на живот няколко от клиентите й са пипнали срамни заболявания.

Припомняме, че до момента в който беше студентка в УНСС, Силвия Теодосиева имаше бурна връзка с племенника на Поли Пантев – Себастиян Пантев. Тогава 20-годишната госпожица се оплакваше в медиите, че е жертва на нечовешка експанзия и систематичен побой, поради мъчителната ревнивост на младежа. Имайки поради житейския път на Силвия до през днешния ден, няма по какъв начин да не си зададем въпроса: Дали не е имал съображение за сходно държание?


Палавницата е била платена любовница и на супер богатия ром кардараш – Янко от Костинброд.


Няколко години по-късно Силвия Теодосиева, става носителка на купа от конкурс за хубост, а короната й бе платена от възрастен господин, чиято любовница е била тогава.

След това идва ред на Фики Стораро и Благой Георгиев, като ги обслужва редом, а двамата стават смъртни врагове и не могат да си поделят изкусителката. Докато Джизъса се лигави със Силвия- бременната му жена Есмер Омерова си седеше сама в Русия и ронеше сълзи като изоставена мома в очакване на първото си дете.

След като би шута на двамата мераклии, пазарджишката хала се хвърли в леглото на някогашния атакист Павел Чернев. В интернет се завъртя брутална фотография от креватните осъществявания на двамата. Приятелка на Силвия по това време, с която се скарват грубо поради клиент, стартира да развява кирливите й ризи. Имено тя първа разкрива, че Силвия си ляга със заможни мъже против възнаграждение. Силвия постоянно обичала да повтаря: „ Който има порше кайен, ще спи с мен “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР