Моля Ви, познайте си децата и вземете мерки! С тези

...
Моля Ви, познайте си децата и вземете мерки! С тези
Коментари Харесай

Забавление? Деца вилняха в парк посред нощ СНИМКИ

" Моля Ви, познайте си децата и вземете ограничения! " С тези думи приключва описа на млада жена, станала очевидец на ненадейно, само че грозно безчинство. Тя видяла по какъв начин деца, които били на не повече от 14 години се " забавлявали " по неприемлив метод.

Те трошили железни капаци на кошчета за боклук, чупили стъклени бутилки и разпилели сметта, събрана в казанчетата за отпадък, по алеята. Случката се разиграла в тъмната част на денонощието на територията на парк, намиращ се във Велико Търново. Момчетата протегнали ръка и на люлка, предопределена за игра.

Вяра М. решила да показа за постъпката на бъдещото потомство и в обществената мрежа Фейсбук:

" Живея в кв. " Колю Фичето ", довечера излязох да търча в парка. Съвсем инцидентно си смъквам слушалките и слушам звук от чупене на стъклени бутилки и някакъв метал, който се хвърля по земята … Започвам да се оглеждам, шума продължава. В далечината виждам две деца и отивам да видя какво се случва. Децата Ви... Децата ни …. Бъдещото потомство - на възраст не повече от 12-14 години.! Бъркат в кошчетата и вадят всичко на открито! Чупят металните капаци на кошовете и ги хвърлят по земята …. Опитват се да чупят електрическата люлка. Моля Ви, познайте си децата и вземете ограничения!

Бедмислената постъпка на децата буди вълна от неразбиране, само че и отвращение. Великотърновци считат, че съществена отговорност за действието им носят техните родители, които е трябвало да им дадат рамки за възможно и неприемливо държание.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР