Моля Ви, помогнете! Синът ми го няма от 13.02.2018, ако

...
Моля Ви, помогнете! Синът ми го няма от 13.02.2018, ако
Коментари Харесай

Майка зове за помощ във Фейсбук, синът й е изчезнал!

Моля Ви, помогнете! Синът ми го няма от 13.02.2018, в случай че някой го е виждал или чувал, апелирам да ми се написа на персонално. Моля, споделяйте. Благодаря ви авансово. Облечен е с черно яке с качулка пухена, сини дънки и черни маратонки. Това написа Диана Лазарова във Facebook, майка на изчезналото момче. В бързината или поради шока от случилото се с детето й дамата не е прецизирала нито от кое място е липсващ младежът, нито по какъв начин се споделя.

Десетките хора, които откликнаха незабавно на апела, започнаха да споделят и да питат. От някои въпроси излиза наяве, че момчето е било в София, само че не се прецизира кварталът. От други мнения се схваща, че то се споделя Живко и е на 20 години.

Това, което обаче прави усещане, че около голямата част от съчувстващи и искащи да оказват помощ с каквото могат българи има и такива, които незабавно влязоха в ролята на Шерлок Холмс и разровиха обстоятелството, че през първите два дни от изгубването на момчето майката се е забавлявала и освен че се е забавлявала, само че и е пускала закачливи постове във Facebook.



" От 13-и го няма а на 14-и майката чества в бар... нещо не се връзва ", написа един.

Веднага следва отговор: " Оффффф, Шерлок... и какво тъкмо не ти се връзва. Момчето да не е на 5 години - на 20 е! Няма вечерен час! Отделно, в случай че си бяхте създали труда да попрочетете, щяхте да разберете, че живее при татко си. Стига към този момент, срамотия! Ако не може да помогнете, подминете и това е! "

Друг консуматор на обществената мрежа обаче също подема: " Голям смях на 15-и я тресе майката ". И разгласява скрийншот на поста на майката.

" Нищо персонално! Дано детето е живо и крепко! Странно е, че до 15-и майката разгласява много веселийки и внезапно на 15-и се сеща, че детето го няма! Където и да живее, на колкото и години да е - детето е преди всичко! ", написа друга моралистка.
Ние няма да съдим никого, единствено ще пожелаем на майката доста скоро да прегърне сина си. С усмивка...

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР