Моля ви - идеална съм си! Нямам никакви проблеми с

...
Моля ви - идеална съм си! Нямам никакви проблеми с
Коментари Харесай

Силвия Кацарова: Моля ви, спрете-идеална съм си!

" Моля ви - идеална съм си! Нямам никакви проблеми с краката! Това е минало, за какво едно и също се дъвче?! Те не схващат, че всичко отива към Вселената и отново се връща! Те ме разболяват със злите си езици! " Така опровергава пред  " България Днес "  слуховете за идни интервенции на крайниците си певицата Силвия Кацарова.

" Аман от зловредни клюки! Никак не обичам отрицателните мисли на хората. Нали имаме турне с сътрудниците - какви проблеми да имам?! Елате да видите какво става на тези концерти! Хората са хиляди, на всички места е пре-пъл-не-но! Публиката е луксозна, радва се, пее, след това ни чака да си приказваме и снимаме и до момента в който стигнем до хотела и хапнем, по-рано от 2-3 след среднощ не можем да си легнем... Толкова е хубаво всичко! ", отбелязва любовта на почитателите елзетката.

За изпълнителката на " Големият транспортен съд " хората, написали сходни погрешни неща, са неуки. " Кога ще спрат да пишат и преписват жълти истории? Знам ги тези публицисти, пишат където каквото намерят. И за какво, да попитам, българинът е все неудовлетворен, че е роден в България?! Само търсим отрицателното - по кое време ще оценим какъв брой красива и чиста е България?! Скоро бях в Италия и съм разочарована от Рим. За разлика от София, градът е толкоз замърсен, че към този момент наподобява на индийски - толкоз доста претъпкани кофи за отпадък има на всички места в него! ", направи паралел Кацарова сред двете европейски столици.

На Силвия доста й се ще повече да милеем за страната си.  " Хубава си ни е България! Нека повече да обичаме езика, рода, традициите си. Какво е това разделяне - ето в този момент и за пилона. Боже, но за какво все търсим мотиви да се ненавиждаме?! Това би трябвало да сплоти нацията ни. Защо да не се гордеем с него? Навсякъде има такива национални знаци, които да сплотяват народа ", чуди се Силвия.

Според нея " пилонът на раздора " даже е на енергийно място, по време на енергийно събитие, даващо енергийна мощност на националността на България. " Защо на най-хубавия връх да нямаме енергийно извисено българско знаме?! Би трябвало малко повече да се обърнем към това, което дедите ни са ни завещали. Хората към този момент започнаха да ненавиждат родината си - не може да ненавиждаме обстоятелството, че сме българи и желаеме разцвет за страната си. И какво, като са дадени " толкоз " пари за пилона и знамето? А по-добре ли е да се хвърлят милиарди, с които се създава оръжие, гибел и война ", сложи риторичен завършек на диалога ни певицата, бързаща към следващия концерт от турнето " Обич и ария ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР