Моля, споделете! Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през

...
Моля, споделете! Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през
Коментари Харесай

Спаси София: Не може да няма виновни за този провал

Моля, споделете! Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през 2020 година, защото Столичната община чак в този момент се сети, че подземните връзки по улиците Цар Иван Шишман и 6-ти Септември имат потребност от промяна.
Това значи дейностите да се проточат цели 3 години, вместо обещаните 300 дни, а с това неудобствата, дупките, калта и строителните действия ще продължат. Свидетели сме на неприятна градска среда, съсипване на бизнеса в региона и дефинитивно вгорчаване на живота на живущите!

Затова настояваме за незабавна оставка на Ирина Савина, която от 13 години е зам.-кмет по строителство! Нейна съществена задача е да възнамерява плановете и да координира ремонтите с сдруженията. Как по този начин е " не запомнила " подземните връзки? Не може да няма отговорни за неспиращата поредност от провали в центъра на София! Държим кмета Йорданка Фандъкова неотложно да освободи Ирина Савина и да отговори:

Как по този начин общината чак в този момент се сеща, че топлопреносната мрежа е остаряла и би трябвало да се смени?

⁉Колко още години ще са ви нужни, с цел да ремонтирате 3 централни улици?
Къде са спали всички по веригата, одобрили и съгласували на няколко експертни съвета плана, само че са " не запомнили " остарялата подземна мрежа?

Това опит ли е да бъдат спестени санкциите за закъсняващия ремонт, с които вие, " безкомпромисната " кметица, непрекъснато се заканвахте?

Г-жо кмет, голямо е разочарованието ни от неспособността на вашия екип и от персоналното ви отвращение да решите казуса. Писна ни от вашите жалки оправдания - целият свят ви е отговорен, че се нуждаете от три години, с цел да ремонтирате три улици. Това са вашите персонални #ВидимиРезултати, тъпо, че се постанова всички да ви ги поносим!

#ОСТАВКА #РемонтНаРемонта #Некадърници

Спаси София, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР